Οι εστεμμένες των καλλιστείων «Σταρ Θεσσαλία» στο Celebrities Tv Show

Την Τρίτη 4 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο Φρούριο των Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί το τηλεοπτικό σόου  CELEBRITIES   by   La   Farm από την τηλ...


Την Τρίτη 4 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο Φρούριο των Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί το τηλεοπτικό σόου CELEBRITIES by La Farmαπό την τηλεόραση του Astra.

Πέντε διάσημοι καλλιτέχνες, οι Rec, ο Κώστας Δόξας, ο Κωνσταντίνος Κουφός, ο Claydee & ο Κώστας Μπίγαλης σε ρόλο guest starθα διασκεδάσουνε με τις επιτυχίες τους κοινό και τηλεθεατές. Εκτός από τους καλλιτέχνες, το κοινό θα απολαύσει δύο ξεχωριστά fashionwalkμε τις εστεμμένες των πανθεσσαλικώνκαλλιστείων «Σταρ Θεσσαλία» να μαγνητίζουνε τα βλέμματα.

Τα μοντέλα Νιόβη Ζαρκαδά, Μαρία Καλύβα, Δέσποινα Τζιβοπούλου, Βέρα Μπουρτζέλου, Αλεξάνδρα Ευσταθιάδη, Κατερίνα Μποσκλαβίτη, Μάγδα Ξυλομένου & ηΕυαγγελία Καλτσή θα παρουσιάσουνε νυφικές δημιουργίες από τον Οίκο Λίλιαν(Λάρισα) και βραδινά ρούχα από το κατάστημα Covery(Τρίκαλα). Τα υποδήματα είναι από το κατάστημα Instict, επιμέλεια μακιγιάζ GallerieDe Beaute και επιμέλεια μαλλιών κομμωτήριο Ελενα & Νικολέτα Κόρδα.

Σκοπός της τηλεοπτικής διοργάνωσης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την κατασκευή ειδικών ραμπών στο κέντρο των Τρικάλων για ανθρώπους με κινητικά προβλήματα σε συνεργασία με την Αρωγή” Τρικάλων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η προσέλευση κοινού θα ξεκινήσει από τις 19:30.

Related

MEDIA 2762327927439405174

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item