Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για την παραχώρηση οικοπέδου στον Eρασιτέχνη Γ.Σ. Νίκης Βόλου για αθλητικές χρήσεις

Συνάντηση  στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών  πραγματοποίησ ε   την Πέμπτη ,  1 Ιουνίου  2017 ,   ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέ...


Συνάντηση στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών πραγματοποίησε την Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017, ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Θάνο Βούρδα, παρουσία και του ΔιευθύνονταΣυμβούλου της ΓΑΙΟΣΕ κ. Αθανάσιου Σχίζα. Στη συνάντηση συμμετείχαν και ο κ. Βασίλης Βενέτης εκπρόσωπος του ερασιτέχνη Γ.Σ. Νίκης Βόλου με συνεργάτες του.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκε το θέμα τηςπαραχώρησης  του οικοπέδου που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» και ανήκει στην ΓΑΙΑΟΣΕστον ερασιτέχνη Νίκης Βόλου για αθλητικές χρήσεις, ζήτημα το οποίο είχε ήδη αναφέρει στον Γ.Γ. κ. Βούρδα ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος σε πρόσφατηεπίσκεψή  του.

Ο Βουλευτής από τη μεριά του τόνισε ότι η παραχώρηση του οικοπέδου στον Ερασιτέχνη για την στέγαση ακαδημιών θα αποτελέσει κίνητρο σε νέους και νέες να δραστηριοποιηθούν στον τομέα του αθλητισμού, ενώ παράλληλα θα αναβαθμίσει την περιοχή, και ζήτησε την έμπρακτη στήριξη της πολιτείας για την ικανοποίηση της πρότασης.

Ο κ. Βούρδας ανταποκρινόμενοςσυμφώνησε με τον κ. Σχίζα να εξετάσουν άμεσα το αίτημα για την προτεινόμενη παραχώρηση.

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 1380773175694717180

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item