Νέα δράση εθελοντισμού και προσφοράς από τον «Όμιλο Ιnner Wheel Βόλου»

O « Όμιλος Ιnner Wheel Βόλου» , με ειλικρινή διάθεση προσφοράς και εθελοντισμού, ειδικά απέναντι στις πλέον ευάλωτες ομάδες, προσέφερε ...


O «Όμιλος Ιnner Wheel Βόλου», με ειλικρινή διάθεση προσφοράς και εθελοντισμού, ειδικά απέναντι στις πλέον ευάλωτες ομάδες, προσέφερε με πολλή αγάπη στο «Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Αιτούντων Άσυλο Βόλου» του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τα υλικά για «ντεκουπάζ» (ακρυλικό χρώμα, αστάρι, βερνίκι, πινέλα, χαρτοπετσέτες, κόλλα, σφουγγάρια, χρυσόσκονη, πάστα περλάτα, χρώματα ακρυλικά, ανταλλακτική κόλλα σιλικόνης κ.λ.π.). 

Τα υλικά ο Όμιλος τα προμηθεύτηκε, ως χορηγία στις δράσεις του Κέντρου Φιλοξενίας - οργάνωση μπαζάρ και τις κατασκευές των ανηλίκων που φιλοξενούνται στην Παιδόπολη «Αγ. Σοφία» Αγριάς Βόλου προς ενίσχυση του έργου του. Είχε προηγηθεί προσφορά, εκ μέρους του Ομίλου Ιnner Wheel Βόλου προς το ως άνω Κέντρο Φιλοξενίας, ειδών ένδυσης και υπόδησης τον προηγούμενο Νοέμβριο.


O «Όμιλος Ιnner Wheel Βόλου», μέλος του Διεθνούς «Inner Wheel» που απαριθμεί εκατοντάδες χιλιάδες μέλη σε όλο τον κόσμο, έχει σκοπό την ανάπτυξη της φιλίας και της αλληλοκατανόησης μεταξύ των μελών του, αλλά και των μελών της κοινωνίας μας, την κοινωνική και φιλανθρωπική προσφορά, την αφύπνιση της ευαισθησίας και της αγάπης για το συνάνθρωπο στις καρδιές όλων μας.

Related

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 8942631871005184392

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item