Το Υπουργείο απαντάει στο TheNewspaper.gr: Δεν είμαστε αρμόδιοι για το Mamma Mia 2

Mε μία απάντηση… όπως την περιμέναμε επιχειρεί το Υπουργείο Τουρισμού να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις, ύστερα από το δημοσίευμα...


Mε μία απάντηση… όπως την περιμέναμε επιχειρεί το Υπουργείο Τουρισμού να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις, ύστερα από το δημοσίευμα του TheNewspaper.gr για την ματαίωση των γυρισμάτων του δεύτερου μέρους της ταινίας MAMMA MIA στη Μαγνησία.
Η ανακοίνωση όπως θα διαβάσετε και πιο κάτω υπογράφετε από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου και όχι από την ίδια την Υπουργό και καταλήγει σε πιθανά συμπεράσματα…
Βέβαια για την ταμπακιέρα… δηλαδή γιατί οι παραγωγοί ξαφνικά επέλεξαν την Κροατία, δεν κάνει λόγο.


«To Yπουργείο Τουρισμού δεν είναι αρμόδιο για τις ξένες κινηματογραφικές παραγωγές», επισημαίνεται σε διευκρινιστική απάντηση του Υπουργείου, το οποίο κάνει λόγο για παραπλανητικά δημοσιεύματα, όσον αφορά στα γυρίσματα της κινηματογραφικής παραγωγής Μamma Mia 2.
Συγκεκριμένα, στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: 
Με αφορμή τη σύγχυση που έχουν δημιουργήσει δημοσιεύματα και δημόσιες τοποθετήσεις σχετικά με την ταινία Mamma Mia 2 και την επιλογή άλλων χωρών για την πραγματοποίηση γυρισμάτων, το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Τουρισμού διευκρινίζει τα εξής:
1. Το Υπουργείο Τουρισμού δεν είναι αρμόδιο.
2. Κατόπιν επικοινωνίας με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, στο οποίο ανήκει το Hellenic Film Commission και εποπτεύεται από το Υπουργείο Πολιτισμού επιβεβαιώθηκε ότι ουδέποτε είχε γίνει οποιαδήποτε προσέγγιση ή επικοινωνία και ουδέποτε είχε κατατεθεί στον αρμόδιο φορέα οποιοδήποτε αίτημα ή πρόταση σχετική με την εν λόγω ταινία. 
Πρόκειται επομένως για ανυπόστατες και ανεπίσημες πληροφορίες, που αρχικά εμφανίστηκαν σε μεμονωμένη ιστοσελίδα και έχουν αναπαραχθεί χωρίς να έχουν διασταυρωθεί, συνδέοντας άστοχα και λανθασμένα κατά την αναπαραγωγή τους το Υπουργείο Τουρισμού.
Για τα γενικότερα θέματα που αφορούν το Hellenic Film Commission και τις ενέργειες που γίνονται για την προσέλκυση ξένων παραγωγών στην Ελλάδα, το αρμόδιο Υπουργείο Πολιτισμού έχει προχωρήσει κατ’ επανάληψιν σε σχετικές ανακοινώσεις και δελτία τύπου το τελευταίο διάστημα."


Related

Sticky 5283403686081221400

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item