Παρεξήγηση η επίθεση στο TheNewspaper.gr λεει η Ένωση Αστυνομικών Μαγνησίας

Δεν αναφερόταν στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα αλλά στον καταγγέλλοντα ξεκαθαρίζει με ανακοίνωση της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησιας ...


Δεν αναφερόταν στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα αλλά στον καταγγέλλοντα ξεκαθαρίζει με ανακοίνωση της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησιας για την δημοσίευση καταγγελίας σχετικά με ενδεχόμενη αυθαιρεσία αστυνομικού στον Βόλο. 

Παραθέτουμε κείμενο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, ως συνδικαλιστικό όργανο που εκπροσωπεί και υπερασπίζεται τα συμφέροντα των εργαζόμενων Αστυνομικών, έγραψε, όπως και κάθε πολίτης που έχει το δικαίωμα να γράφει ένα κείμενο, απαντώντας στην καταγγελία που έγινε απο τον συγκεκριμένο πολίτη.

 Δεν έκανε επίθεση σε καμία ιστοσελίδα ή σε ηλεκτρονική εφημερίδα, άσκησε κριτική και θεώρησε αναληθές ένα γεγονός, λαμβάνοντας γνώση των πραγματικών περιστατικών, το οποίο πραγματικά έγινε με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που παρουσιάστηκε από τον καταγγέλοντα. Ξεκάθαρα ως συντάκτη του κειμένου θεωρούμε τον καταγγέλοντα και όχι την εφημερίδα που ορθά έπραξε και αναπαρήγαγε μια καταγγελία πολίτη.

 Με την απάντησή μας καθίσταται σαφές οτι είμαστε απέναντι σε αυτόν ο οποίος έκανε την συγκεκριμένη καταγγελία την οποία ναι, επαναλαμβάνουμε, θεωρούμε αναληθή και σκόπιμη.

 Η ανακοίνωση δεν ήτανε, επιμένουμε, επίθεση και κριτική στο μέσο, αλλά κατά αυτού ο οποίος χρησιμοποίησε το μέσο για να διαδώσει ψευδείς καταγγελίες.

Related

ΒΟΛΟΣ 1266275980284214065

Δημοσίευση σχολίου

  1. Τα βρωμομπατσάκια γλύφουν το δημοσιογράφο όπως έχουν μάθει να γλύφουν εκεί που φτύνουνε. Ο πολίτης πάντα φταίει. Έχει ο πολίτης παραισθήσεις και οι σκατομπάτσοι έχουν πάντα δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item