13 μεταγραφές στον VOLOS NFC και συνεχίζει...

Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζεται η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του Βόλος Ν.Π.Σ. Οι διοικούντες το σύλλογο έχουν προχωρήσει ήδη σε...


Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζεται η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του Βόλος Ν.Π.Σ.
Οι διοικούντες το σύλλογο έχουν προχωρήσει ήδη σε 13 μεταγραφές και συνεχίζουν. Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Ντεντάκης, Φαρμάκης, Μελισσόπουλος, Δημόπουλος, Μάντζης, Πέντα, Ζέρης, Δεμηρτζόγλου, Διμινάς, Ντόσης, Πατσιογιώργος, Πιασόπουλος και Κυπαρίσσης, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί και η απόκτηση κι άλλων ποδοσφαιριστών μια και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο.
Εκτός όμως από την ενίσχυση του ρόστερ, η διοίκηση του Βόλος Ν.Π.Σ. βρίσκεται και σε αναζήτηση προπονητή. Οι ιθύνοντες της ομάδες εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις αξιόλογων προπονητών και μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουν καταλήξει στον εκλεκτό. Βλέπετε οι διοικούντες τον Βόλο Ν.Π.Σ. θέλουν να κλείσει όσο το δυνατόν συντομότερο και αυτό το θέμα, ώστε να ξεκινήσει άμεσα το χτίσιμο της νέας ομάδας.
Σε ότι αφορά τέλος την εγγραφή μελών συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, με τον αριθμό των εγγραφών να έχει ξεπεράσει τις αρχικές προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας.

Επισημοποιείται η συνεργασία με την Αγ. Παρασκευή
Σήμερα, Δευτέρα, στις 6.00 μ.μ. στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Αγ. Παρασκευής, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να επισημοποιηθεί η συνεργασία του Βόλος Ν.Π.Σ. και της σχολής ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου, αλλά και να παρουσιαστεί το πλάνο της συνεργασίας, μεταξύ των δύο συλλόγων.Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 7494177501702611343

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item