60χρονος έπεσε στον δρόμο και… πέθανε!

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν 60χρονο από τη Ν. Αγχίαλο ο οποίος σήμερα το πρωί ενώ περπατούσε στο δρόμο, έχασε την ισσοροπί...


Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν 60χρονο από τη Ν. Αγχίαλο ο οποίος σήμερα το πρωί ενώ περπατούσε στο δρόμο, έχασε την ισσοροπία του, έπεσε στο έδαφος και χτύπησε στο κεφάλι, αφήνοντας την τελευταία του πνοή.
Το περιστατικό συνέβη σήμερα στις έξι παρά τέταρτο το πρωί την ώρα που ο 60χρονος περπατούσε σε δρόμο της Ν. Αγχιάλου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 60χρονος ζούσε χρόνια στην περιοχή και αντιμετώπιζε πρόβλημα αλκοολισμού.
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, στις 5.45 σήμερα το πρωί, στη Ν. Αγχίαλο, ο 60χρονος, ενώ περπατούσε στο δρόμο, έχασε την ισορροπία του και έπεσε με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και να εκπνεύσει.
Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνθρωπο, που ζούσε χρόνια στη Ν. Αγχίαλο, ήταν μόνος, επαιτούσε και αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού. Όπως ανέφεραν συντοπίτες του, όταν είχε στέρηση έχανε την ισορροπία του και έπεφτε.
Το Α.Τ. Αλμυρού που κάνει την προανάκριση, απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και αποδίδει τον θάνατο σε ατύχημα.

Related

Sticky 7160897153982769773

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item