"Ψευδής η είδηση της ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ για το λουκέτο στο «Bananistas»"

Η τοπική εφημερίδα ΘΕΣΣΑΛΙΑ με "είδηση" που δημοσίευσε, ενημέρωσε τους αναγνώστες της για το κλείσιμο του  «Bananistas»...


Η τοπική εφημερίδα ΘΕΣΣΑΛΙΑ με "είδηση" που δημοσίευσε, ενημέρωσε τους αναγνώστες της για το κλείσιμο του 
«Bananistas» στη Σκιάθο. Η απάντηση από τον εκπρόσωπο του τμήματος δημοσίων σχέσεων του «Bananistas» κ. Σταμάτη Ορφανό:

Με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας Θεσσαλία ότι το Bananistas έκλεισε οριστικά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πρόκειται για ψεύδος το οποίο διοχετεύεται εντέχνως από «Προύχοντες», γιδοβοσκούς  «επενδυτές», σκιαθίτικα αυτοδιοικητικά σαπρόφυτα  και γριες κότες που νομίζουν ότι έχουν το «ζουμί» που ονομάζεται «Bananistas» έχουν ενώσει τις δυνάμεις για να ισοπεδώσουν ότι πιο πρωτοποριακό και φρέσκο έχει να επιδείξει το νησί της Σκιάθου τα τελευταία 5 χρόνια!
To Bananistas! Ένα από τα 5 κορυφαία beach club της χώρας, το οποίο κατάφερε να τοποθετήσει την Σκιάθο στους κορυφαίους προορισμούς της νεολαίας και όχι μόνο! ‘Ένα σημείο συνάντησης της νεολαίας που έγινε μανία, φιλοσοφία, τρόπος ζωής. Που διαφήμισε την Σκιάθο σε όλη την Ελλάδα και παρέλασαν από αυτό δεκάδες καλλιτέχνες. Η Δέσποινα Βανδή, οι Μέλισσες, οι Ονιράμα, ο Κώστας Μαρτάκης , η Demmy, ο Μιχάλης Stavento και πολλοί άλλοι.
Το θράσος τους έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό που κατάφεραν να παρασύρουν ακόμη και την έγκριτα μέσα να δημοσιεύουν ψευδείς ισχυρισμούς ότι το Bananistas ευθύνεται ταχα για την κοπή δέντρων 600 μέτρων και άλλων ανακριβιών! Σε λίγο θα κατηγορήσουν το Bananistas και για την εξαφάνιση των δεινοσαύρων, την τρύπα του όζοντος και τα ακραία καιρικά φαινόμενα!
Ναι το Bananistas δέχεται πόλεμο, τοπικά επιχειρηματικά, αυτοδιοικητικά και ατομικά συμφέροντα θέλουν να το κλείσουν. Θέλουν να κλείσουν μια επιχείρηση πρότυπο η οποία δεν χρωστά ούτε ένα ευρώ σε προμηθευτές και στο ελληνικό δημόσιο. Μία επιχείρηση η οποία έχει καταφέρει να  έχει όλες τις απαραίτητες άδειες  λειτουργίας , τις οποίες άλλες επιχειρήσεις αυτού του είδους θα τις έβλεπαν μόνο με το κιάλι! Μία επιχείρηση που δίνει ζωή και έσοδα σε δεκάδες άλλες επιχειρήσεις στην Σκιάθο. Οι προφάσεις για αυτό το πόλεμο πολλές. Η αλήθεια είναι όμως ότι το Bananistas δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Θα παλέψει, θα νικήσει και θα σας περιμένει ξανά για να σας υποδεχθεί! Αυτό είναι μόνο η αρχή θα ακολουθήσουν νέες αποκαλύψεις για τον τουριστικό, περιβαλλοντολογικό, οικολογικό και επιχειρηματικό πόλεμο που μαίνεται στην Σκιάθο, με θύμα φυσικά το ίδιο το νησί που ήδη έχει ακυρώσεις λόγω του πολέμου στο Bananistas . Επιφυλασόμαστε!
Bananistas! Be one of us!

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2247003916474853938

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item