Υποψήφια δήμαρχος στον Βόλο "κλείνει" ήδη το ψηφοδέλτιό της (εικόνα)

Τα δεκαπέντε πρώτα ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο της Νάνσυς Καπούλα ήδη βρίσκονται στο μπλοκ...



Τα δεκαπέντε πρώτα ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο της Νάνσυς Καπούλα ήδη βρίσκονται στο μπλοκάκι της προέδρου του ΤΕΕ Μαγνησίας.
Όπως πρώτο αποκάλυψε το TheNewspaper.gr η Νάνσυ Καπούλα έχει αποφασίσει να διεκδικήσει τη δημαρχία του Βόλου στις εκλογές του 2019 δημιουργώντας ένα υπερκομματικό ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο, το οποίο θα κινείται στον χώρο της Κεντροδεξιάς και της Κεντροαριστεράς.
Πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι είτε δεν κατάφεραν να εκλεγούν, είτε απείχαν συνειδητά το τελευταίο διάστημα, έχουν ήδη δεχθεί την πρόσκληση της νεαρής υποψήφιας και έδωσαν τη συγκατάθεσή τους ώστε να κατέλθουν μαζί της κόντρα στον Αχιλλέα Μπέο, αλλά και στους υπόλοιπους υποψηφίους.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Νάνσυ Καπούλα έχει κάνει άνοιγμα και στον χώρο της σημερινής παράταξης της Νατάσας Οικονόμου και είναι πολύ πιθανό να την απορροφήσει στο δικό της ψηφοδέλτιο.
Με στρατηγούς τον πατέρα της Βαγγέλη Καπούλα, αλλά και τον Βαγγέλη Γούσιο η Νάνσυ σκοπεύει να "μετακομίσει" στην άλλη άκρη της πλατείας Ρήγα Φεραίου, 100 μέτρα μακριά από το σημερινό της γραφείο.
Στελέχη της δημοτικής κίνησης που ετοιμάζει η Νάνσυ Καπούλα μίλησαν στο TheNewspaper.gr και έκαναν λόγο για την "εθνική Ελλάδος" που θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο, προκειμένου η νίκη να θεωρείται βέβαιη.
Το μόνο που ακόμα εκκρεμεί είναι η στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, η οποία όμως μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι για τον συνδυασμό, αφού από την μία θα συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του κόμματος, από την άλλη όμως θα απομακρύνει στελέχη και ψηφοφόρους άλλων κομμάτων.  Άλλο ένα πρόβλημα αποτελεί και το γεγονός ότι η ΝΔ φαίνεται να έχει άλλον υποψήφιο στο μυαλό της για το… χρίσμα!
Σε κάθε περίπτωση το καλοκαίρι θα είναι πυρετώδες για την Νάνσυ και το επιτελείο της προκειμένου να έχουν "κλείσει" το 50% του ψηφοδελτίου!


Η Νάνσυ Καπούλα

Related

Sticky 8267212900513709880

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item