Μπουκώρος: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ του Βόλου να αναλάβουν ευθύνες για το φιάσκο με το Εμπορευματικό κέντρο

Σε σημερινή δήλωσή του ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ . και αναπληρωτής  Τομεάρχης  Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος  Μπουκώρος  τονίζει τα εξή...


Σε σημερινή δήλωσή του ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. και αναπληρωτής Τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Μπουκώρος τονίζει τα εξής:

Εξόχως αποκαλυπτικός υπήρξε ο δήμαρχος Λαρισαίων σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στον ραδιοσταθμό ΒΕΡΑ και τον δημοσιογράφο Μάκη Θεοδώρου. Ξεκάθαρα ο κ. Καλογιάννης υπογράμμισε ότι είναι προχωρημένοι οι σχεδιασμοί της ΓΑΙΑΟΣΕ για Εμπορευματικό Κέντρο στην περιοχή της Λάρισας και το χειρότερο ότι αυτοί οι σχεδιασμοί είναι σε γνώση του αρμόδιου υπουργού κ. Σπίρτζη, ο οποίος –κατά τον δήμαρχο Λαρισαίων- συμμετείχε στην τελευταία σχετική σύσκεψη!

Φυσικά θα ήταν ουτοπικό και αντιοικονομικό να περιμένουμε τη δημιουργία δύο Εμπορευματικών Κέντρων στη Θεσσαλία, όπως ίσως κάποιοι αφήνουν να εννοηθεί. Φαίνεται, λοιπόν, ότι έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις που αποκλείουν την περιοχή της Μαγνησίας, η οποία διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα για τη λειτουργία ενός Εμπορευματικού Κέντρου, σύγχρονου και βιώσιμου για ολόκληρη την Κεντρική Ελλάδα.

Τώρα πλέον το βάρος πέφτει αποκλειστικά στους κυβερνητικούς παράγοντες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στη Μαγνησία, οι οποίοι οφείλουν να ανατρέψουν τους δυσμενείς σχεδιασμούς και να αναλάβουν τις ευθύνες τους για τις αντιαναπτυξιακές εξελίξεις που δρομολογούνται εις βάρος της περιοχής μας. 

Αν πραγματικά προσπαθήσουν να αποτρέψουν τα συγκεκριμένα σχέδια, που δεν αντέχουν σε καμιά λογική επιχειρηματολογία, θα συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις.  

Related

ΒΟΛΟΣ 2097805594560569097

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item