Εξιτήριο από το Νοσοκομείο πήρε ο Λ. Γαϊτάνης

Εξιτήριο πηρε απο το νοσοκομείο Βόλου ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Λάζαρος Γαϊτάνης, ο οποίος σε δήλωση του αναφέρει: Με αφορμή...


Εξιτήριο πηρε απο το νοσοκομείο Βόλου ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Λάζαρος Γαϊτάνης, ο οποίος σε δήλωση του αναφέρει:

Με αφορμή την υποβολή μου σε χειρουργική επέμβαση και την πολυήμερη παραμονή μου στη χειρουργική κλινική του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου, θα ήθελα δημοσίως να εκφράσω τις ευχαριστίες μου:

α) Στον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Μάνθο Δραμητινό για το προσωπικό του ενδιαφέρον.

β) Στο ιατρικό προσωπικό της Χειρουργικής Κλινικής, με επικεφαλής τους Διευθυντή και Υποδιευθυντή κ.κ. Λιούπη και Έξαρχο για την επιτυχή αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας μου. Όλοι οι γιατροί της κλινικής απέδειξαν το υψηλό επιστημονικό επίπεδο που έχουν την τύχη να απολαμβάνουν όλοι οι νοσηλευόμενοι.

γ) Σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της Χειρουργικής Κλινικής για τη φροντίδα τους. Το δυστυχώς ολιγάριθμο προσωπικό, που σε συνθήκες δύσκολες, ξεπερνώντας  τις ανθρώπινες αντοχές, στάθηκε στο πλευρό μου, όπως στέκεται στο πλευρό κάθε ασθενούς.

Ως Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, ως ενεργός πολίτης της πόλης αυτής πιστεύω ότι οι φορείς της περιοχής πρέπει να στηρίξουν περισσότερο το Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, κύριο εκφραστή του δημόσιου χαρακτήρα της υγείας. Οι εγκαταστάσεις του , το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό του είναι εξαιρετικά.

Related

ΒΟΛΟΣ 8081029206027168511

Δημοσίευση σχολίου

  1. Δικηγόροι είναι αυτοί που εκπορνεύουν την ηθική. Το κάθε κάθαρμα και εγκληματίας πληρώνει ένα δικηγόρο και ο δικηγόρος ταυτίζεται μαζί του να υπερασπίζεται τα εγκλήματά του .ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ στα σατιανασμένα υποκείμενα που λέγονται δικηγόροι. Είναι ανήθικα σκουλήκια του Σατανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item