Δωρεάν εισιτήρια για θέατρο από τον Σύλλογο Συνταξιούχων ΙΚΑ Μαγνησίας

Η Διοίκηση του Συλλόγου Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. νομού  Μαγνησίας, εκτός από τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις, εξασφάλισε και διανέμει δωρεάν ...


Η Διοίκηση του Συλλόγου Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. νομού  Μαγνησίας, εκτός από τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις, εξασφάλισε και διανέμει δωρεάν εισιτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών 2017 για όλους τους συνταξιούχους του ΙΚΑ, ώστε και οι συνταξιούχοι να μπορέσουν να απολαύουν ορισμένα από τα αγαθά της πολιτιστικής ζωής του τόπου.
Τα εισιτήρια που έχει παραλάβει από την Ομοσπονδία μας, είναι για την παράσταση:
 Οι «Βάκχες» του Ευριπίδη από το Θεσσαλικό Θέατρο. 
Το Σάββατο, στις 29 Ιουλίου 2017
Στο Ομόλιο θέατρο Τεμπών στις 9 το βράδυ.
Για την καλύτερη οργάνωση και την συμμέτοχη στην παράσταση η Διοίκηση καλεί τους ενδιαφερόμενους συνταξιούχους του ΙΚΑ να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και  για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους, να περάσουν από το γραφείο του συλλόγου μας, στο Εργατικό Κέντρο Βόλου.
Μέχρι  την Τέταρτη να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην Διοίκηση τις ώρες λειτουργίας του γραφείου: από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι.
Η μετακίνηση στο θέατρο Τεμπών θα γίνει με λεωφορείο δωρεάν, που θα αναχωρήσει το Σάββατο, στις 29 Ιουλίου 2017  από το Δημαρχείο Βόλου στις 7 η ώρα το απόγευμα.
Ο αριθμός των εισιτηρίων δεν είναι απεριόριστος γι’ αυτό πρέπει άμεσα να επικοινωνήσετε με τη Διοίκηση στα παρακάτω τηλέφωνα: 

24210-31307 ή 6973210895

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 622253691441711897

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item