Ο Κώστας Καραμανλής στο Επιμελητήριο Μαγνησίας

Βασικός στόχος της αυριανής κυβέρνησης της ΝΔ η άμεση μείωση φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών, σημείωσε σε δηλώσεις του μετά την συνάντ...


Βασικός στόχος της αυριανής κυβέρνησης της ΝΔ η άμεση μείωση φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών, σημείωσε σε δηλώσεις του μετά τηνσυνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλη Μπασδάνητο πρωί της Παρασκευής 7 Ιουλίου, ο τομεάρχηςΥποδομών και Μεταφορών, βουλευτής Νομού Σερρών της ΝΔ κ. Κώστας Καραμανλής.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Καραμανλής, με φορολογικές και ασφαλιστικές εισφορές που πλησιάζουν το 70 και το 80% τιμωρούμε αυτόν που παράγει. Αυτό πρέπει να το δούμε πολύ προσεκτικά και θα είναι ο πρώτος στόχος μας. Να πείσουμε τους Ευρωπαίους ότι δεν μπορεί να φορολογείς ό,τικινείται, διότι αυτό είναι ότι πιο αντιαναπτυξιακό υπάρχει. 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας καλωσορίζοντας τον κ. Καραμανλή του έθεσε τα ζητήματα που αφορούν τον επιχειρηματικό κόσμο της Μαγνησίας, ενώ επικεντρώθηκε και στο θέμα της σωστής και δίκαιης λειτουργίας των POS.

Ο κ. Μπασδάνης έθεσε τα ζητήματα της λειτουργίας του λιμανιού και της κατασκευής μαρίνας, το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, αλλά και την αναγκαιότητα για δημιουργία Σχολής Τουρισμού στην περιοχή της Μαγνησίας, που ο τουρισμός θα πρέπει να είναι ο βασικός πυλώνας ανάπτυξης.

Ταυτόχρονα, ο κ. Καραμανλής εξέφρασε την κάθετη αντίθεσή του για την συγχώνευση των Επιμελητηρίων, τονίζοντας ότι η κατάργησή τους είναι ό,τι πιο αντιαναπτυξιακό. Με την τοποθέτηση του κ. Καραμανλή συμφώνησε απόλυτα ο κ. Μπασδάνης, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να αλλάξει ο χαρακτήρας των Επιμελητηρίων. 

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Καραμανλής σημείωσε: «Είχαμε την χαρά να επισκεφθούμε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, ο οποίος μας έκανε μία πλήρη ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός και εμπορικός κόσμος.

Μας είπε ότι τα τελευταία χρόνια της μνημονιακήςτρέλας υπάρχουν πάνω από 2.000 διαγραφές στο Επιμελητήριο. Συζητήσαμε τις αναπτυξιακές δυνατότητες που έχει ιδιαίτερα ο Νομός Μαγνησίας. Πιο πολύ επικεντρωθήκαμε στο θέμα του λιμανιού και στο θέμα του αεροδρομίου και τις τουριστικές δυνατότητες που έχει ο Νομός. Είχαμε μία πολύ ωραία ανταλλαγή απόψεων και μας έδωσε τη δυνατότητα να δούμε πιο καθαρά ποιες είναι οι πραγματικές δυνατότητες του Νομού. 

Εγώ, ως τομεάρχης Υποδομών, αυτό που πάντα λέω είναι ότι ανάπτυξη, χωρίς τις σωστές υποδομές, δεν μπορεί να υπάρξει».

Related

ΒΟΛΟΣ 3759469456896150768

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item