Ποιες δομές θα είναι ανοιχτές ενόψει καύσωνα στον Βόλο

Εν όψει των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων (καύσωνα), με βάση την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και προκειμένου να προσ...


Εν όψει των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων (καύσωνα), με βάση την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και προκειμένου να προστατευθούν οι συμπολίτες μας που στερούνται κλιματισμού στα καταλύματα τους, ο Δήμος Βόλου θα λειτουργεί από αύριο, Τρίτη, 11 Ιουλίου έως και το Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017, τις εξής δομές:
Το ΚΑΠΗ «Θεόφιλος» στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, από τις 7 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ και Σάββατο από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.
Το Κοινωνικό Κέντρο Αγ. Αναργύρων (Αραχώβης 1 και Μπότσαρη) από Τετάρτη μέχρι και Σάββατο, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυΤο Κοινωνικό Κέντρο Νεάπολης (Φιλικής Εταιρείας και Σκουφά), επίσης από Τετάρτη μέχρι και Σάββατο, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
Στη Νέα Ιωνία το παλιό Δημαρχείο, από Τρίτη έως και Παρασκευή, από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.
Σε περίπτωση που το κύμα καύσωνα συνεχιστεί θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για ενδεχόμενη παράταση των έκτακτων μέτρων.

Related

ΒΟΛΟΣ 5356901562752056392

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item