Οδοιπορικό στο Πήλιο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Νηλέας σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Βόλου διοργανώνουν το «οδοιπορικό στο βουνό τ...


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Νηλέας σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Βόλου διοργανώνουν το «οδοιπορικό στο βουνό των Κενταύρων»

Στις κορυφές του πανέμορφου Πήλιου οι οδοιπόροι θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν τις  έντονες εναλλαγές του τοπιου που φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία βιότοπων Οξιές, βαλανιδιές, λεύκες και τα έλατα κυριαρχούν στο μεγαλύτερο μέρος του βουνού. Αναμεσά τους εκατοντάδες αυτοφυή φυτά και βότανα φαρμακευτικής και θεραπευτικής αξίας

Για όσους ενδιαφέρονται η συγκέντρωση θα γίνει στις 6 το απόγευμα του Σάββατου 8 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία του  Αγίου Γεωργίου . Θα ακολουθήσει  μετάβαση - διανυκτέρευση στο καταφύγιο . 

Την Κυριακή 9 Ιουλίου και ώρα 8  το πρωί θα γίνει μια δεύτερη συγκέντρωση  στην πλατεία του χωριού ,-για όσους δεν μπόρεσαν το Σάββατο να έλθουν – αμέσως μετα  θα ανηφορίσουν  για το καταφύγιο για να συναντηθούν με τους υπολοίπους και να ξεκινήσουν την βόλτα τους  στο δάσος από εμπείρους περιηγητές .

Μια μοναδική εμπειρία που δεν θα πρέπει κανείς να χάσει …..

Πληροφορίες ,δηλώσεις συμμετοχής τηλέφωνο : 6973215361 Δ.Ραμματας , 6977252201 Σ.Βιδουρης

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 5297741605202915799

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item