Ανακοίνωση - καταγγελία της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας για τα επεισόδια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Ανακοίνωση για τα οσα απίστευτα συνέβησαν με αντιεξουσιαστές στον διαγωνισμό για την κατασκευή πανεπιστημιακών κτιρίων στον Βόλο, εξέδωσε η ...


Ανακοίνωση για τα οσα απίστευτα συνέβησαν με αντιεξουσιαστές στον διαγωνισμό για την κατασκευή πανεπιστημιακών κτιρίων στον Βόλο, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία στην οποία αναφέρει: 

Η ίδρυση και η λειτουργία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας τα τελευταία 30 χρόνια αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις για την κοινωνία της Μαγνησίας.

 

Η ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και η καταξίωσή του, στο πλαίσιο της ελληνικής, αλλά και της διεθνούς ακαδημαϊκής κοινότητας, αποτελεί διαρκή και απαρέγκλιτο στόχο για τους διδάσκοντες, τους φοιτητές, αλλά και την κοινωνία ολόκληρης της Θεσσαλίας. 

 

Τα τελευταία θλιβερά φαινόμενα βίας, που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μίας υπαλλήλου, την πρόκληση φθορών και την ακύρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας για ένα σπουδαίο έργο που αφορά τις σύγχρονες κτιριακές υποδομές της Πολυτεχνικής Σχολής, προκαλούν αποτροπιασμό και αγανάκτηση στους πολίτες. 

 

Οι πρωταγωνιστές των γεγονότων που αμαυρώνουν την εικόνα του Πανεπιστήμιου πρέπει να αντιληφθούν ότι ο Βόλος είναι μια πόλη δημοκρατική, που ανέχεται και τις πιο ακραίες απόψεις, δίνει χώρο και στους εχθρούς της αστικής μας δημοκρατίας, ακόμη και σε όσους επιβουλεύονται την ύπαρξή της. 

 

Αυτή η στάση, δεν είναι στάση αδυναμίας, αντίθετα είναι στάση δύναμης, γενναιότητας και προσήλωσης στις αρχές και τις αξίες της δημοκρατίας. 

 

Κάποιοι, όμως, τον τελευταίο καιρό ξεπέρασαν κάθε όριο. 

 

Εμείς, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας συνολικά, είμαστε αποφασισμένοι να ξεκαθαρίσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι φαινόμενα ανομίας, βίας και εκφοβισμού φορέων και πολιτών της Μαγνησίας δεν γίνονται ανεκτά. 

 

Τέτοια γεγονότα και τέτοιες αντικοινωνικές συμπεριφορές θα βρουν αντιμέτωπο και αρραγές το κοινωνικό σύνολο. 

 

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας δεν είναι πεδίο άσκησης των μπαχαλάκηδων

Έχει άλλο σπουδαιότερο ρόλο να επιτελέσει. 

 

Είμαστε σίγουροι ότι η τοπική κοινωνία θα σταθεί σύσσωμη στο πλευρό της πανεπιστημιακής κοινότητας και θα απομονώσει τις έκνομες συμπεριφορές οργανωμένων μειοψηφιών. 

 

Τέλος, με περίσκεψη παρακολουθούμε την εύγλωττη σιωπή των στελεχών του κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στα φαινόμενα βίας που πλήττουν το Πανεπιστήμιο και την τοπική κοινωνία.

Related

ΒΟΛΟΣ 2718980915452041140

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item