Παπανάτσιου εναντίον Μπέου: Ψευδής η καταγγελία του για μένα!

Την αποκάλυψη οτι ο εφοριακός υπάλληλος που του επέβαλε πρόστιμο 1,8 εκατομμυρίων ευρώ αποσπάστηκε στο πολιτικό γραφειο της βουλευτή Μ...


Την αποκάλυψη οτι ο εφοριακός υπάλληλος που του επέβαλε πρόστιμο 1,8 εκατομμυρίων ευρώ αποσπάστηκε στο πολιτικό γραφειο της βουλευτή Μαγνησιας και υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου, έκανε ο Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στην εκπομπη του Δημήτρη Μαρέδη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΣΤΡΑ.
Η κ. Παπανάτσιου με επιστολή της σήμερα απαντά και διαψεύδει τον σε αργία δημαρχο Βολου αναφέροντας: 
Σε χυδαία ψευδολογία κατέφυγε για άλλη μια φορά ο Αχιλλέας Μπέος, αυτή τη φορά εις βάρος της Υφυπουργού Οικονομικών και Βουλευτή Μαγνησίας Κατερίνας Παπανάτσιου.
Ο ισχυρισμός του ότι δήθεν υπάλληλος της ΔΟΥ Βόλου, που έκανε έλεγχο στον κ. Μπέο και του επέβαλε πρόστιμο, αποσπάστηκε στο γραφείο της Υφυπουργού είναι απολύτως ψευδής και οφείλει τόσο ο ίδιος όσο και το κανάλι στο οποίο έγιναν οι δηλώσεις αυτές να αποκαταστήσουν την αλήθεια.
Εξάλλου, διευκρινίζεται ότι οι υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), συμπεριλαμβανομένων των ΔΟΥ και των Τελωνείων, δεν υπάγονται στο Υπουργείο Οικονομικών και ούτε παίρνουν εντολές από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου. Η Υφυπουργός Οικονομικών ασκεί αποκλειστικά νομοθετικό έργο στα φορολογικά θέματα και δεν έχει αρμοδιότητα να δίνει εντολές ελέγχου στις ΔΟΥ ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία της.

Related

Sticky 460870400276883218

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item