Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι συνταξιούχοι της Μαγνησίας

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Μαγνησίας, μετά την πανελλαδική συγκέντρωση που έγινε στη Θεσσαλονίκη στις 13/6/2017, συνε...


Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Μαγνησίας, μετά την πανελλαδική συγκέντρωση που έγινε στη Θεσσαλονίκη στις 13/6/2017, συνεχίζουν την δράση τους, οργανώνοντας συζητήσεις στις συνοικίες του Βόλου για τις εξελίξεις στις συντάξεις και το ασφαλιστικό, μετά από ένα χρόνο εφαρμογής του νόμου λαιμητόμου 4387/2016 της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Ο σκοπός των συγκεντρώσεων στις συνοικίες είναι, να ενημερωθούν οι συνταξιούχοι αναλυτικά για τις καταστροφικές συνέπιες της εφαρμογής του νόμου και τη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης.
Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Μαγνησίας, καλούν τους συνταξιούχους που μένουν στη συνοικία Νεάπολης, να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση αύριο, την Τετάρτη, 5 Ιουλίου, στις 7:30 το απόγευμα, στο πάρκο της Νεάπολης και η παρουσίαση των συναδέλφων είναι απαραίτητη.

  Επίσης, θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα δράσης και θα γίνει ενημέρωση για τις συνέπιες των πρόσθετων αντιλαϊκών μέτρων από το 2018, μετά το κλείσιμο της 2ης αξιολόγησης. 

Related

ΒΟΛΟΣ 532624903933897128

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item