Ματαιώνεται η αποψινή συναυλία του Π. Μουζουράκη στον Βόλο

Ματαιώνεται η αποψινή συναυλία του Π. Μουζουράκη στον Βόλο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών: «εκ μέρους της διοργάνωσης βρισκό...


Ματαιώνεται η αποψινή συναυλία του Π. Μουζουράκη στον Βόλο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών: «εκ μέρους της διοργάνωσης βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε για τη ματαίωση της υπαίθριας συναυλίας του Πάνου Μουζουράκη στο ανοικτό δημοτικό θέατρο Βόλου Μελίνα Μερκούρη τη Δευτέρα 3 Ιουλίου.
Όσο και αν επιθυμούμε να βρεθούμε κοντά στο κοινό του Βόλου, θα κάνουμε υπομονή για την επόμενη ευκαιρία. Μείνετε συντονισμένοι για μια νέα ημερομηνία στο άμεσο μέλλον. Για τους κατόχους εισιτηρίων, η επιστροφή των εισιτηρίων θα γίνει στο ταμείο του θεάτρου, αλλά και στο κατάστημα Κεχαϊδης (28ης Οκτωβρίου 118 με Δον Δαλεζίου) από Τρίτη 4 Ιουλίου εως Παρασκευή 7 Ιουλίου, ώρες καταστημάτων. Όσοι προμηθεύτηκαν ηλεκτρονικά εισιτήριο με κάρτα, το αντιτιμο θα επιστραφεί αυτόματα στο λογαριασμό τους. Λυπούμαστε για την έκβαση αυτή, ζητούμε συγνώμη για τυχόν αναστάτωση και σας ευχόμαστε ένα καλό καλοκαίρι. Εκ μέρους της διοργανώτριας εταιρείας, Μετρό Live».

Related

EXODOS 4246770620842814966

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item