Η Παπανάτσιου προσπαθεί να δικαιολογήσει τη βροχή τροπολογιών: Δενείμαστε βιτσιόζοι

Απάντηση για τη βροχή των τροπολογιών προσπάθησε να δώσει η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου μετά το σάλο που προκάλεσαν σ...


Απάντηση για τη βροχή των τροπολογιών προσπάθησε να δώσει η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου μετά το σάλο που προκάλεσαν στη Βουλή.
«Δεν είμαστε βιτσιόζοι να καθόμαστε εδώ και να φέρνουμε τροπολογίες. Ούτε μας αρέσει να νομοθετούμε με τροπολογίες»,  σχολίασε η κυρία Παπανάτσιου για τη στάση των κομμάτων που αποχώρησαν από τη συζήτηση του νομοσχεδίου.
Και συνέχισε: «Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να λύνουμε προβλήματα, να βελτιώνουμε την καθημερινότητα του πολίτη και να μην πάμε παρά πίσω πράγματα που φέρνουν έσοδα, να μην κάνουμε πράγματα που θα πάνε τη χώρα πίσω».
Η υφυπουργός είπε ότι οι περισσότερες τροπολογίες έχουν συζητηθεί στην προεργασία που έγινε στις κοινοβουλευτικές επιτροπές, και ότι η κυβέρνηση υιοθέτησε και κάποιες από τις προτάσεις και παρατηρήσεις της αντιπολίτευσης και υπήρξε σύμπνοια κατά τη συζήτηση των τροπολογιών. «Κάποιοι δεν ήθελαν να πάρουν θέση ή τους χαλάσαμε το Παρασκευο-Σαββατοκύριακο», είπε η υφυπουργός.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Related

Sticky 4006506068628998349

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item