Εντατικοί έλεγχοι του Λιμεναρχείου Βόλου

Δέκα τέσσερις παραβάσεις βεβαίωσε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου σε 110 ελέγχους που διενήργησε τον Ιούλιο σε ταχύπλοα σκάφη και σε εκμισ...


Δέκα τέσσερις παραβάσεις βεβαίωσε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου σε 110 ελέγχους που διενήργησε τον Ιούλιο σε ταχύπλοα σκάφη και σε εκμισθούμενα μηχανοκίνητα θαλάσσια μέσα αναψυχής. Από τους διαπιστώθηκαν εννέα παραβάσεις του αρίθ. 20 Γενικού Κανονισμού Λιμένα Ταχύπλοα (ταχυκίνητα) σκάφη και λοιπά θαλάσσια μέσα αναψυχής (σχετικά με εφόδια, στοιχεία, επιβαίνοντες) και τέσσερις παραβάσεις του Γενικού Κανονισμού Λιμένα Βόλου (έγγραφα σκαφών). Επιπλέον, διαπιστώθηκε μία παράβαση σε ανασφάλιστο ταχύπλοο σκάφος κατά παράβαση του Ν. 4256/14. Από την Υπηρεσία επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις. Κατά τη διενέργεια των ελέγχων, πραγματοποιήθηκαν είκοσι εννέα έλεγχοι αλκοτέστ σε χειριστές και κυβερνήτες ταχύπλοων σκαφών με αρνητικά αποτελέσματα.
Σημειώνεται ότι οι έλεγχοι συνεχίζονται όλη την τουριστική περίοδο για την ασφάλεια των λουομένων στη θάλασσα, αλλά και την ασφάλεια ναυσιπλοϊας γενικότερα.

Related

ΒΟΛΟΣ 3584049678016818301

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item