Μπασδάνης: Κάποιοι κάνουν επαναστατική γυμναστική με το Εμπορευματικό κέντρο

« Άξια απορίας  τα όσα  διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες γύρω από το θέμα της λειτουργίας του Εμπορευματικού Κέντρου στην  Γυρτώνη  τη...


«Άξια απορίας  τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες γύρω από το θέμα της λειτουργίας του Εμπορευματικού Κέντρου στην Γυρτώνη της Λάρισας, μία υπόθεση που έχει οριστικοποιηθεί τον τελευταίο ένα χρόνο, όταν υπήρξε και η ανταλλαγή των ανάλογων οικοπέδων από την ΓΑΙΑΟΣΕ.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας είναι κινητοποιηθεί ένα χρόνο πριν για το συγκεκριμένο θέμα και σε επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αριστοτέλης Μπασδάνης με το τότε μέλος του Δ.Σ. της ΓΑΙΑΟΣΕ κ. Θανάση Ακρίβοείχε την ενημέρωση ότι το θέμα της λειτουργίας του Εμπορευματικού Κέντρου έχει οριστικοποιηθεί για την Γυρτώνη της Λάρισας. 

Η ανεπάρκεια ορισμένων τους οδηγεί στο να διαγκωνίζονται τις τελευταίες ημέρες σε βαρύγδουπες δηλώσεις επαναστατικής γυμναστικής όταν θα έπρεπε όλοι να γνωρίζουν ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έχει λήξει.

Μας δημιουργούνται εύλογες απορίες γιατί τώρα αυτές οι παρεμβάσεις, όταν χρόνια πριν, επί δημαρχίας Παύλου Μαβίδη είχαμε φτάσει λίγο πριν την συμφωνία για τη δημιουργία του Εμπορευματικού Κέντρου στο Βελεστίνο. 

Τα συγκριτικά στοιχεία για τους κύκλους εργασιών, τους τζίρους, τα ποσοστά ανεργίας ανάμεσα στις δύο περιοχές συντριπτικά. 

Ο αγώνας επιβίωσης είναι πλέον τρομακτικός για τους επαγγελματίες της Μαγνησίας που βλέπουν καθημερινά να χάνονται ευκαιρίες, όπως άλλωστε και η ανεπάρκεια ορισμένων που προφανώς ξέχασαν στην πορεία για ποιο λόγο εξελέγησαν και περί άλλων τυρβάζουν. 

Για πόσο καιρό ακόμη η Μαγνησία θα είναι στον… αυτόματο πιλότο; 

Είναι επιτακτική η ανάγκη σύσκεψης για τον συντονισμό των τοπικών φορέων, ώστε να μην υπάρξουν άλλες απώλειες».

Related

ΒΟΛΟΣ 2356363287409757059

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item