Τριτοκοσμικές συνθήκες στα ιατρεία του ΙΚΑ της Ν. Ιωνίας

Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρ.  Μπουκώρος , σχετικά με τις ελλείψεις σε κλιματισμό, υπηρεσίες καθαρισμού και ιατρικό πρ...


Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρ. Μπουκώρος, σχετικά με τις ελλείψεις σε κλιματισμό, υπηρεσίες καθαρισμού και ιατρικό προσωπικό στα ιατρεία του ΙΚΑ στη Ν. Ιωνία.

Στην ερώτηση αναφέρονται τα εξής: «Οι τραγικές συνθήκες που παρατηρούνται στα ιατρεία του ΙΚΑ στη Ν. Ιωνία, λόγω ελλείψεων,  αναγκάζουν τη συγκεκριμένη δομή δημόσιας υγείας να υπολειτουργεί. Ο κλιματισμός είναι ανύπαρκτος, με αποτέλεσμα οι ασθενείς που προσέρχονται να ταλαιπωρούνται ειδικά εν μέσω του καλοκαιριού και  υψηλών θερμοκρασιών που σημειώνονται. Υπηρεσίες καθαριότητας δεν παρέχονται στα ιατρεία, με τις τουαλέτες τους να μένουν κλειδωμένες ελλείψει καθαρισμού! Πολλά κενά καταγράφονται και σε  ιατρικό προσωπικό, αφού τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας τα ιατρεία λειτουργούν χωρίς χειρουργούς. 

Οι  συγκεκριμένες συνθήκες δυσκολεύουν, καθημερινά, σε μεγάλο βαθμό τόσο τους εργαζομένους, οι οποίοι καλούνται να εργαστούν υπό αντίξοες εργασιακές συνθήκες, όσο και  τους πολίτες που επισκέπτονται τα ιατρεία και είτε δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν, είτε ταλαιπωρούνται εξαιτίας των σοβαρών ελλείψεων.

Κατόπιν τούτων,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Πώς σκοπεύει να αντιμετωπίσει τις τριτοκοσμικές αυτές καταστάσεις που επικρατούν στα ιατρεία του ΙΚΑ στη Ν. Ιωνία;», καταλήγει η ερώτηση του βουλευτή Μαγνησίας.

 

Related

ΒΟΥΛΗ 8001218773695951817

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item