Εργατικό Κέντρο Βόλου: Ο κ. Τσίπρας παραποιεί ξανά την αλήθεια για την ανεργία!

Με την  πλειονότητα των νέων  (κάτω των 35 χρόνων) να  ζουν με τα χρήματα των γονιών τους   ή  ν’ αναζητούν την τύχη τους στο Εξωτερικό , με...


Με την πλειονότητα των νέων (κάτω των 35 χρόνων) να ζουν με τα χρήματα των γονιών τους ή ν’ αναζητούν την τύχη τους στο Εξωτερικό, με την πλήρη απασχόληση ν’ αποτελεί «όνειρο θερινής νυκτός» και με το νομικό εργασιακό πλαίσιο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των εργοδοτών, το να βγαίνει και να θριαμβολογεί ο κ. Τσίπρας ότι «αναστρέφεται ο δείκτης της ανεργίας», δεν οφείλεται μόνον στην …ανίατη πολιτική υπερμετρωπία του, αλλά και στο πρωτόγνωρο θεσμικό θράσος που τον διακρίνει κάθεφορά που παραποιεί την αλήθεια!

 Τουλάχιστον, ας μην υποτιμά τη νοημοσύνη των νέων ο κ. Τσίπραςόταν για άλλη μια φορά, με τα δυό του νέα δωράκια στους εργοδότες (κατάρτιση ανέργωνεπιδότηση των ασφαλιστικών εισφορών για τους εργοδότεςγια την μετατροπή των εργαζόμενων με μπλοκάκι σε μισθωτούς!), τους καθιστά εργασιακούς είλωτες!

 Αν ήθελε όντως να πείσει ο κ. Πρωθυπουργός, δεν είχε παρά να επαναφέρει το πρότερο θεσμικό πλαίσιο προστασίας της απασχόλησης. Κάτι τέτοιο, όμως, απαιτούσε πολιτικά κότσια, που ο κ. Τσίπρας απέδειξε ξανά πως …δεν είχε!

Related

ΒΟΛΟΣ 1387917790267032854

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item