Κοινή δήλωση Μπαλλή - Μεικόπουλου για το Εμπορευματικό κέντρο: Προεκλογικό παιχνίδι η συζήτηση!

Με μία κοινή δήλωση οι 2 από τους 3 Βολιώτες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν να αλλάξουν το κλίμα που δημιουργήθηκε με την είδηση ότι...Με μία κοινή δήλωση οι 2 από τους 3 Βολιώτες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν να αλλάξουν το κλίμα που δημιουργήθηκε με την είδηση ότι το Εμπορευματικό κέντρο δε θα γίνει στη Μαγνησία, αλλά στη Λάρισα αναφέροντας:
"Βλέπουμε ότι από κάποιες πλευρές επιχειρείται να ανοίξει ένα θέμα, αυτό της χωροθέτησης του Εμπορευματικού Κέντρου Θεσσαλίας, εκ του μη όντος, άκαιρα  και, κυρίως, χωρίς την αρμοδιότητα εκείνων που μιλούν για το θέμα.
Θυμίζουμε ότι η χωροθέτηση των Εμπορευματικών Κέντρων περιλαμβάνεται στις προβλέψεις-κατευθύνσεις των Ρυθμιστικών Σχεδίων και οι σχετικές αποφάσεις βασίζονται σε συγκεκριμένα κριτήρια, όπως η εγγύτητα σε οδικά και σιδηροδρομικά δίκτυα και σε λιμενικές εγκαταστάσεις.
Επομένως, η χωροθέτηση του Εμπορευματικού Κέντρου Θεσσαλίας δεν είναι θέμα που πρέπει να το ξαναδούμε, καθώς η θέση του προσδιορίζεται με σαφήνεια στο Ρυθμιστικό Σχέδιο και με βάση τα παραπάνω κριτήρια. Ούτε είναι αρμοδιότητας κάποιων αναρμόδιων Οργανισμών ή εκπροσώπων τους. Υπάρχει υπεύθυνη κυβέρνηση που αποφασίζει και υπάρχουν αρμόδιοι υπουργοί, οι οποίοι ήδη έχουν τοποθετηθεί επί του θέματος.

Κατά τα λοιπά, ας μην βιάζονται κάποιοι να ανοίξουν πρόωρα την… προεκλογική περίοδο. Τους υπενθυμίζουμε ότι τόσο οι βουλευτικές όσο και οι δημοτικές εκλογές, αργούν ακόμη."
Η δήλωση υπογράφεται από τους Αλέξη Μεϊκόπουλο και Μάκη Μπαλλή, αλλά όχι από την τρίτη βουλευτή Μαγνησίας και Υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου!

Related

ΒΟΛΟΣ 3198343573193118624

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item