Μάχη στη ΝΔ για μία θέση στο Δημαρχείο - Ποιος παίρνει το χρίσμα!

Μία πραγματική μάχη εντυπώσεων δίνουν το τελευταίο διάστημα η πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας Νάνσυ Καπούλα και ο περιφερειακός σύμβουλος Μα...


Μία πραγματική μάχη εντυπώσεων δίνουν το τελευταίο διάστημα η πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας Νάνσυ Καπούλα και ο περιφερειακός σύμβουλος Μαγνησίας Αργύρης Κοπάνας προκειμένου να εξασφαλίσουν την επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.
Και οι δύο έχουν εκδηλώσει το έντονο ενδιαφέρον τους να ηγηθούν συνδυασμών της ΝΔ για τον Δήμο Βόλου.
Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr, που πρώτο σας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις και το παρασκήνιο, εκείνη που έχει κάνει πιο μεθοδική δουλειά είναι η Ν. Καπούλα.
Έχει ήδη ετοιμάσει τον μηχανισμό της, έχει εξασφαλίσει τα πρώτα είκοσι άτομα, τα οποία θα την ακολουθήσουν και διαθέτει και την υποστήριξη του τοπικού βουλευτή του κόμματος Χρήστου Μπουκώρου.
Από την άλλη, ο Αργύρης Κοπάνας όπως φαίνεται έχει λάβει την στήριξη του πολιτευτή της ΝΔ Γιώργου Καλτσογιάννη, κουμπάρου του Κυριάκου Μητσοτάκη, όμως η επιρροή του στο εσωτερικού του κόμματος φαίνεται ότι είναι μικρή και ελλείψει δυναμικής δεν φαντάζει εύκολο να πάρει το χρίσμα.
Η Νάνσυ Καπούλα μάλιστα, ύστερα από τις αποκαλύψεις του TheNewspaper.gr δεν κρύβει την θέλησή της να ασχοληθεί με τον Δήμο, την οποία εξέφρασε σε χθεσινές και σημερινές της δηλώσεις σε ΜΜΕ της περιοχής. 

Related

Sticky 9102925337960180485

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item