Αλλαγή Ηγεσίας Ροταριανών Ομίλων και Ροταράκτ Βόλου (εικόνες)

Την  Πέμπτη 29 Ιουνίου , πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Φίλια Γη , η αλλαγή Ηγεσίας των Ροταριανών Ομίλων   και του Ομίλου Ροταράκτ Βόλου....


Την  Πέμπτη 29 Ιουνίου , πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Φίλια Γη , η αλλαγή Ηγεσίας των Ροταριανών Ομίλων   και του Ομίλου Ροταράκτ Βόλου.   Μια μοναδική βραδιά , στην οποία παρευρέθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάντιος , η εισερχόμενη Διοικήτρια της 2484 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ  ροτ. Χρύσα Τσελέπη , ο μέγας ευεργέτης του Ρόταρυ και της πόλης μας ροτ. Λάμπης Τσιμάς , η πρώην Υφυπουργός κ.Ζέττα Μακρή , εκπρόσωποι της Περιφέρειας , Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ν.Μαγνησίας ,ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας , εκπρόσωποι Σωματείων και Ιδρυμάτων , παλιοί και εν ενεργεία Ροταριανοί και Ροταράκτορες , εκπρόσωποι Ροταριανών Ομίλων από Καβάλα, Αθήνα και Τρίκαλα , καθώς και πολλοί φίλοι των τριών Ομίλων.  Στον Ροταριανό Όμιλο Βόλου πρόεδρος ανέλαβε ο ροτ. Νίκος Σοφιάδης , διαδεχόμενος τον ροτ.  Στέλιο Μαραβέγια. Στον Ροταριανό  Όμιλο Βόλος  “Αργώ “, πρόεδρος ανέλαβε ο ροτ. Γιάννης Μαμούρας διαδεχόμενος τον ροτ. Σπύρο Δεσύλλα  και στον Όμιλο Ροταράκτ πρόεδρος ανέλαβε ο ροτ Μάαρτιν Γιόνκιντ ,διαδεχόμενος την ροτ.Ιλόνα Κεσίδου.
Το πλήθος του κόσμου που παρακολούθησε την εκδήλωση , δίνει ελπιδοφόρο μήνυμα για την πορεία, στην καινούργια ροταριανή χρονιά που ξεκινά την 1 Ιουλίου ,στους τρείς Ομίλους.


Related

ΒΟΛΟΣ 4731086686953315875

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item