Σύσκεψη στην Αθήνα για στεφανιογράφο στο Νοσοκομείο Βόλου

  Η διασφάλιση της προμήθειας  στεφανιογράφου  για το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, διαπιστώθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη...


 

Η διασφάλιση της προμήθειας στεφανιογράφου για το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, διαπιστώθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25.07.2017 στο Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης υπό τον αναπληρωτή Υπουργό κ. Αλέξανδρο Χαρίτση με τη συμμετοχή της Υφυπουργού Οικονομικών κ. Κατερίνας Παπανάτσιου, των βουλευτών Μαγνησίας  κ. Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου και κ. Μάκη Μπαλλήκαθώς και του Διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου κ. Ματθαίου Δραμητινού.

Η εν λόγω προμήθεια, συνολικής προϋπολογιζόμενηςδαπάνης 700.000 ευρώ, πρόκειται να πραγματοποιηθεί με ένταξή της στο ΠΕΠ Θεσσαλίας ύστερα απόαναμόρφωση του σχετικού προγράμματος. Σημειώνεται ότι για το συγκεκριμένο έργο υπάρχει έγκριση σκοπιμότητας από το Υπουργείο Υγείας. 

Στην ίδια σύσκεψη συζητήθηκε επίσης η ανάληψη πρωτοβουλιών προκειμένου με ανάλογο τρόπο να υλοποιηθεί και το τελευταίο έργο που απομένει για την ολοκλήρωση του σχεδιασμού ΕΣΠΑ του Νοσοκομείου Βόλου και το οποίο αφορά στον εξοπλισμό ΜΕΘ και Χειρουργείου, προϋπολογιζόμενου κόστους 300.000 ευρώ.

Related

ΒΟΛΟΣ 3377253151595774898

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item