Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την καθίζηση στις Αλυκές

Στην αποκατάσταση του πεζοδρομημένου τμήματος της παραλίας των Αλυκών όπου παρατηρήθηκε υποχώρηση του οδοστρώματος, προχώρησαν σήμερα οι υπη...


Στην αποκατάσταση του πεζοδρομημένου τμήματος της παραλίας των Αλυκών όπου παρατηρήθηκε υποχώρηση του οδοστρώματος, προχώρησαν σήμερα οι υπηρεσίες του Δήμου Βόλου, ανταποκρινόμενες στο αίτημα κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής και της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας.

Όπως τόνισε και ο επικεφαλής της πλειοψηφούσας παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, που μετέβη στην περιοχή, η Δημοτική Αρχή ασχολείται με τα προβλήματα των πολιτών, ακόμη κι αν δεν είναι της αρμοδιότητάς της, όπως το συγκεκριμένο. Κι αυτό γιατί αποτελεί ιδιοκτησία και άρα περιοχή ευθύνης της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου, που εν τέλει αποδεικνύεται πρόβλημα για τους πολίτες, αφού και στις υποχρεώσεις της δεν ανταποκρίνεται και στην επίλυση των προβλημάτων προβάλλει προσκόμματα.

«Φυσικά και δεν μπορούμε να γυρίσουμε την πλάτη στους πολίτες, καλυπτόμενοι πίσω από τεχνητά και γραφειοκρατικά εμπόδια. Εμείς είμαστε εδώ, δίπλα στον πολίτη και αυτή είναι η διαφορά μας από τους άλλους».

Related

ΒΟΛΟΣ 79230302093292332

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item