Έλλειψη προγραμματισμού Ταλαιπωρία οδηγών στην ΠΑΘΕ

Αδύνατη έχει καταστεί η χρήση της μιας λωρίδας κυκλοφορίας  σε πολλά σημεία  στ ο ρεύμα της εθνικής οδού Αθήνα – Θεσσαλονίκη λόγω εκτέλεσης ...


Αδύνατη έχει καταστεί η χρήση της μιας λωρίδας κυκλοφορίας σε πολλά σημεία στο ρεύμα της εθνικής οδού Αθήνα – Θεσσαλονίκη λόγω εκτέλεσης εργασιών, γεγονός που αποτελεί σημαντικό πρόβλημα για τους οδηγούς, ειδικά εν μέσω τουριστικής περιόδου.

Στην ερώτηση αναφέρονται τα εξής: «Στον εθνικό οδικό άξονα της ΠΑΘΕ, από τη χιλιομετρική θέση 90 μέχρι την χιλιομετρική θέση 300 στο ρεύμα Αθήνα - Θεσσαλονίκη, σε περισσότερα από δέκα σημεία, εκτελούνται διάφορες εργασίες από τους παραχωρησιούχους και το Υπουργείο. Πρόκειται για εργασίες, κυρίως, μικρής και μεσαίας κλίμακας, όπως κλάδεμα των χόρτων στο διαχωριστικό στηθαίο, διαγραμμίσεις κατά μήκος της οδού, με εξαίρεση τις εργασίες που πραγματοποιούνται στο 92οχιλιόμετρο, στο οποίο εκτελούνται σημαντικά έργα υποδομής. Η ταλαιπωρία που υφίστανται οι οδηγοί είναι μεγάλη, καθώς λόγω των συνεχών εργασιών η μία λωρίδα κυκλοφορίας παραμένει κλειστή σε πολλά σημεία. Μάλιστα, η ταλαιπωρία μεγεθύνεται αυτή την περίοδο, λόγω της κορύφωσης της τουριστικής περιόδου και της αύξησης των οχημάτων που κινούνται στην εθνική οδό.

Κατόπιν τούτων,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1) Για ποιο λόγο επελέγησαν οι εργασίες αυτές να πραγματοποιηθούν εν μέσω τουριστικής περιόδου;

2) Υπάρχει προγραμματισμός και συγχρονισμός των παραχωρησιούχων και του Υπουργείου, ώστε οι περιορισμοί της κυκλοφορίας να γίνονται σε λιγότερα σημεία, προκειμένου να μην καθίσταται αδύνατη η χρήση της μιας λωρίδας κυκλοφορίας από τα διερχόμενα οχήματα σε τόσα πολλά σημεία της ΠΑΘΕ;», καταλήγει η ερώτηση του βουλευτή Μαγνησίας Χρήστου Μπουκώρου.

Related

ΒΟΥΛΗ 2751550847438987032

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item