Το μήνυμα του Απόστολου Οντόπουλου μετά την εκλογή του

Μετά την εκλογική διαδικασία στην οποία επικράτησε ο συνδυασμός του ο Απόστολος Οντόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση:  Μετά την ολοκλήρωση τ...


Μετά την εκλογική διαδικασία στην οποία επικράτησε ο συνδυασμός του ο Απόστολος Οντόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση: 

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας ενός από τους σημαντικότερους και ιστορικότερους συλλόγους της πόλης, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για την ανάδειξη ενός Διοικητικού Συμβουλίου, που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της τοπικής μας αγοράς.

Ο εμπορικός κόσμος της πόλης, μέσα στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ ένα σύλλογο μαχητικό που θα δώσει λύσεις στα προβλήματα που εμποδίζουν την ανάπτυξη της αγοράς μας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους όλων των συνδυασμών οι οποίοι απέδειξαν ότι η νέα γενιά είναι ενεργή, συμμετέχει και αγωνίζεται με ανιδιοτέλεια. Μας ενώνουν πολλά ενώ μας χωρίζουν λίγα. Οι προστριβές και οι διαφωνίες ανήκουν πια στο παρελθόν. Όλοι μαζί ενωμένοι θα δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ούτως ώστε η πόλη μας να έχει μια εμπορική αγορά αντάξια της ιστορίας της. 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου & Νέας Ιωνίας είναι πιο δυνατός από ποτέ!

Η συμμετοχή όλων μας πιο αναγκαία από ποτέ!

Related

ΒΟΛΟΣ 2949130434460001188

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item