Στο 100% έχει ήδη φτάσει η πληρότητα σε πολλά ξενοδοχεία της Μαγνησίας για τον Αύγουστο

Οι προσφορές που έκαναν οι ξενοδόχοι της Μαγνησίας στις ξένες αγορές τους προηγούμενους μήνες, σε συνδυασμό με τα προβλήματα που αντιμετ...


Οι προσφορές που έκαναν οι ξενοδόχοι της Μαγνησίας στις ξένες αγορές τους προηγούμενους μήνες, σε συνδυασμό με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τουρκικός τουρισμός, έχουν οδηγήσει σε έντονα ανοδικούς ρυθμούς τις κρατήσεις στα ξενοδοχεία της χώρας και φυσικά του νομού Μαγνησίας Από την πλευρά τους, οι ξένοι τουριστικοί οργανισμοί, αναζητώντας ασφαλείς προορισμούς στη Μεσόγειο και με δεδομένες τις υψηλές πληρότητες που είχαν από πέρυσι τα ξενοδοχεία σε Ισπανία, Κύπρο, Πορτογαλία κ.α., ενίσχυσαν από νωρίς τις κρατήσεις για τη φετινή σεζόν και προς την Ελλάδα. Ετσι, αρκετά ξενοδοχεία έχοντας φθάσει από νωρίς για τον Αύγουστο –και όχι μόνο– στο 100% τις κρατήσεις, αναγκάστηκαν να διακόψουν τις πωλήσεις τους. 
Δημοφιλής προορισμός για τη Μαγνησία, εκτός φυσικά από τα νησιά των Βορείων Σποράδων αναδεικνύεται η Κάτω Γατζέα, η Άφησσος, ο Άγιος Ιωάννης και η Νέα Αγχίαλος. Πληρότητες όμως υψηλές παρουσιάζουν και τα ξενοδοχεία εντός της πόλης του Βόλου. 

Related

Sticky 2654036758333435921

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item