Πρόστιμο 1.500€ σε παράνομο πωλητή στον Αλμυρό

Από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας κα ι Σποράδων  ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια της προσπάθειας για την πάταξη του παράνομου υπαίθριου ε...


Από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια της προσπάθειας για την πάταξη του παράνομου υπαίθριου εμπορίου, μέλη των Κλιμακίων Ελέγχου Λαϊκών Αγορών και Υπαιθρίου Εμπορίου (Κ.Ε.Λ.Α.Υ.Ε.) των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων, συνεπικουρούμενα από την Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.), πραγματοποίησαν από κοινού στις 24-8-2017, ημέρα της εβδομάδος Πέμπτη, σχετικούς ελέγχους εντός του χώρου διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης του Δήμου Αλμυρού, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή περιμετρικά αυτής.

 

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων αυτών και σε μία (1) περίπτωση, διαπιστώθηκε η δραστηριοποίηση παράνομου πωλητή, ο οποίος κατείχε και πωλούσε πεντακόσια σαράντα ζευγάρια (1.080 τεμάχια) αθλητικά υποδήματα. 

 

Σε βάρος του παραβάτη επιβλήθηκε το προβλεπόμενο από την κείμενη Νομοθεσία πρόστιμο των 1.500€, για έλλειψη άδειας υπαίθριου εμπορίου, ενώ ταυτόχρονα κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν τα εμπορεύματα που βρέθηκαν στην κατοχή του, ως προϊόντα παραεμπορίου. Οι ανωτέρω διοικητικές κυρώσεις επιβλήθηκαν από τα μέλη των Κ.Ε.Λ.Α.Υ.Ε. της Υπηρεσίας μας, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού ακολουθήθηκε σε βάρος του παραβάτη η αυτόφωρη διαδικασία.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 5258282321025913366

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item