Στον Εισαγγελέα εκ νέου αύριο ο 54χρονος που απείλησε ελεγκτές

Την κατάθεσή του στον εισαγγελέα θα συνεχίσει αύριο ο 54χρονος που συνελήφθη χθες βράδυ στην Αγριά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης...Την κατάθεσή του στον εισαγγελέα θα συνεχίσει αύριο ο 54χρονος που συνελήφθη χθες βράδυ στην Αγριά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων. 
Σήμερα στις επτά το απόγευμα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου και θα συνεχίσει αύριο την κατάθεσή του ενώ αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος.
Υπενθυμίζεται ότι ο καταστηματάρχης σύμφωνα και με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, απείλησε λεκτικά τρεις υπαλλήλους της Υπηρεσίας Έρευνας και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων, οι οποίοι λίγο πριν είχαν προβεί σε έλεγχο του καταστήματός του και βεβαίωσαν φορολογική παράβαση. Οι υπάλληλοι ενημέρωσαν την Αστυνομία, αναφέροντας μάλιστα, ότι κατά την απομάκρυνση τους αντιλήφτηκαν κρότο, που εκτιμούν ότι προήλθε από χρήση όπλου.
Υπενθυμίζεται ότι σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλια, φυσίγγια και σπαθιά που κατείχε παράνομα καθώς και μεγάλο χρηματικό ποσό και χρυσές λίρες.

Related

Sticky 4603406085537444458

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item