Παραίτηση με… αιχμές στη Σκιάθο για τις παραλίες!

Η  Την παραίτησή του από την προεδρία της Επιτροπής παράλιων Σκιάθου υπέβαλε το πρωί της Παρασκευής ο Δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφ...

Η 


Την παραίτησή του από την προεδρία της Επιτροπής παράλιων Σκιάθου υπέβαλε το πρωί της Παρασκευής ο Δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Γιώργος Θεοδώρου.
Η παραίτηση έρχεται μέσα σε μια τεταμένη περίοδο για το Δήμο Σκιάθου αναδεικνύοντας το αρνητικό κλίμα που επικρατεί σχετικά με τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο νησί .
Οι ελέγχοι που γίνονται σε συγκεκριμένες και μόνο επιχειρήσεις, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην επιστολή παραίτησής του ο Γιώργος Θεοδώρου, δημιουργούν "εικόνα" επιλεκτικής μεταχείρισης από τη Δημοτική αρχή.
Πρόσφατο γεγονός αποτελεί και η αφαίρεση και μη χορήγηση νέας άδειας λειτουργίας στην επιχείρηση Bananistas από το Δήμο Σκιάθου ενώ αντίστοιχα στο νησί λειτουργούν συναφείς και όμορες επιχειρήσεις με τη συγκεκριμένη δραστηριότητα χωρίς να 

ενοχλούνται !
Η παραίτηση του κ. Θεοδώρου βέβαια δε συνδέεται με την εξέλιξη στο εν λόγω καταστημα, αλλά αφορά κυρίως τους ελέγχους που διενεργεί η δημοτική αστυνομία. 

Related

Sticky 6595197348415897510

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item