Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ γυρίζει σελίδα και σε θέλει δίπλα της!!!

Η οικογένεια  της  ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ σε μια προσπάθεια ανταποδοτικότητας της στήριξης των φιλάθλων της  και του κόσμου ,  σε  καλεί να ενταχθείς σ...


Η οικογένεια της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ σε μια προσπάθεια ανταποδοτικότητας της στήριξης των φιλάθλων της και του κόσμου, σε καλεί να ενταχθείς στις τάξεις του και να επωφεληθείς από τις δυνατότητες που σου παρέχει.

ΓΙΝΕ τακτικό μέλος του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ συμπληρώνοντας την ΝΕΑ πλέον αίτηση εγγραφής. 

Με την ΝΕΑ αίτηση, παλιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη, θα λαμβάνουν πλέον κάρτα μέλους, ενώ ανάλογα με τη μηνιαία συνδρομή που επιθυμούν να καταβάλλουν, που θα κυμαίνεται από 2 έως 50 ευρώ μηνιαίως, έχουν δημιουργηθεί κατηγορίες προϊόντων.

Ανάλογα με την κατηγορία στην οποία θα συμμετέχουν – σύμφωνα με το ποσό που θα καταβάλλουν, τα μέλη θα έχουν την δυνατότητα να λαμβάνουν προϊόντα με το σήμα της ομάδας μαςρούχα, ακόμη και εισιτήριο διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Όσοι φίλοι του Ερασιτέχνη είναι ήδη μέλη του Συλλόγουσυμπληρώνουν την ΝΕΑ αίτηση χωρίς να καταβάλλουν το κόστος εγγραφής, παρά μόνο τη μηνιαία συνδρομή επιλέγοντας το ποσό που επιθυμούν από τις κατηγορίες προϊόντων που υπάρχουν.

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 2544202359600103948

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item