Η Μητρόπολη Δημητριάδος τιμά τον Άγιο Φανούριο

Την μνήμη του  Αγίου Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου  εορτάζει η Εκκλησία μας την Κυριακή 27/8. Επίκεντρο του εορτασμού στην Τοπική μας Εκκλησία θα...


Την μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου εορτάζει η Εκκλησία μας την Κυριακή 27/8.

Επίκεντρο του εορτασμού στην Τοπική μας Εκκλησία θα είναι ο Ιερός Ναός Αγίας Ειρήνης Αλυκών, όπου υπάρχει παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου. Στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Βελεστίνου κ. Δαμασκηνός. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία. 

Παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου υπάρχει, επίσης, στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Βόλου, όπου την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Πανήγυρις του Αγίου Φανουρίου τελείται και στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Βόλου, όπου την παραμονή της εορτής, στις 7μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Βελεστίνου κ. Δαμασκηνού, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Related

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 8015589862925327031

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item