Πελαγοδρομούν για το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου

Σε ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρ.  Μπουκώρος ,  στο πλαίσιο  άσκησης κοινοβουλευτικού ελέγχου, με θέμα την ανέγερση...


Σε ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρ. Μπουκώροςστο πλαίσιο άσκησης κοινοβουλευτικού ελέγχου, με θέμα την ανέγερση νέου Δικαστικού Μεγάρου στην πόλη του Βόλου απάντησε το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Παρά τις συνεχείς προσπάθειες και παρεμβάσεις της Επιτροπής για το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στην οποία συμμετέχουν ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου και ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Βόλου, προκειμένου να δρομολογηθεί το συντομότερο δυνατόν η ανέγερση νέου Δικαστικού Μεγάρου στο Βόλο, δεν φαίνεται να υπάρχει ισχυρή πολιτική βούληση για το εν λόγω ζήτημαεπισημαίνει ο Χρήστος Μπουκώρος.

Το Υπουργείο στην απάντησή του αναφέρει ότι οι αρμόδιοι φορείς είχαν την ευκαιρία να επισημάνουν τυχόν καθυστερήσεις ή διαφωνίες αξιοποιώντας τη συμμετοχή τους στην οικεία επιτροπή που είχε συγκροτηθεί. Υποστηρίζει, τέλος, ότι θα επιταχύνει τις απαραίτητες διαδικασίες για την εξεύρεση κατάλληλου χώρου και την ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου το συντομότερο δυνατόν. 

«Η απάντηση του Υπουργείου είναι εντελώς αόριστη, αφού δεν δίνει κανένα στοιχείο σχετικά με τις διαδικασίες που ακολουθούνται από το Υπουργείο για την ανέγερση του Δικαστικού Μεγάρου, καθώς και σε ποιο στάδιο βρίσκονται αυτές, εμπαίζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο τους αρμόδιους, για το ζήτημα, φορείς της πόλης του Βόλου», αναφέρει ο βουλευτής Μαγνησίας.

Related

ΒΟΥΛΗ 3797861850219282084

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item