Νέα κόντρα Μπασδάνη - Πλαστάρα με φόντο τις εκλογές στο Επιμελητήριο

Νέα κόντρα μεταξύ του προέδρου της ΟΕΒΕΜ και του Επιμελητηρίου Μαγνησίας έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες ύστερα από την απόφαση το...


Νέα κόντρα μεταξύ του προέδρου της ΟΕΒΕΜ και του Επιμελητηρίου Μαγνησίας έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες ύστερα από την απόφαση του ΔΣ του Επιμελητηρίου να αναθέσει σε ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς της Θεσσαλίας διαφημιστικής δαπάνης άνω των 10.000€ συνολικά. 
Ο κ. Πλαστάρας έκανε λόγο για εξαγορά ενόψει των επιμελητηριακών εκλογών. 

Δήλωση Μπασδάνη
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Απορίας άξιον που η ΟΕΒΕΜ που απαρτίζεται από εκατοντάδες Α/θμια Σωματεία δεν εκπροσωπείται από τον Πρόεδρος της, αλλά από τον υπεύθυνο Τύπου και ΜΜΕ της Ομοσπονδίας (πολύ θα θέλαμε να μάθουμε αν η Διοίκηση τελεί υπό παραίτηση), αλλά παρόλα αυτά είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε στην «πρόκληση». 
Προσωπικά ο κ. Φόβος, ως εκπρόσωπος Α/θμιου Σωματείου έχει ζητήσει επανειλημμένως την βοήθεια και στήριξη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, και το Επιμελητήριο ως όφειλε –όπως και απέναντι σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους που την κρίσιμη περίοδο της κρίσης βάλλονται πανταχόθεν- προσέτρεξε σε κάθε δυνατή υποστήριξη του κλάδου. 
Θα έπρεπε λοιπόν ως επαγγελματίας να γνωρίζει ότι και τα ΜΜΕ δεν είναι φιλόπτωχα ταμεία, αλλά επιχειρήσεις που «ματώνουν» καθημερινά για την επιβίωση.
Στο πλαίσιο λοιπόν της σωστής επικοινωνίας των δράσεων και έργων του Επιμελητηρίου, η Δ.Ε. ως οφείλει λαμβάνει αποφάσεις –και θα εξακολουθεί να λαμβάνει ως το τέλος της θητείας της- για την προβολή του έργου του φορέα, αποφάσεις που κατόπιν αναρτώνται με κάθε διαφάνεια στην «ΔΙΑΥΓΕΙΑ». 
Δεν κατανοούμε λοιπόν ποια η πρόκληση στην ανακοίνωση του κ. Φόβου –ή της ΟΕΒΕΜ άραγε;- , όταν όλα τηρούνται με συνθήκες διαφάνειας και νομιμότητας. Εκτός αν εννοούν ότι είναι πρόκληση η διαφάνεια και όχι οι συμφωνίες κάτω από τραπέζια και κλειστές πόρτες, τακτική προσφιλής για ορισμένους κατά τα παρελθόν.
Μετά το Δελτίο Τύπου από τον κ. Φόβο με χαρά θα αναμένουμε και την ανακοίνωση της ΟΕΒΕΜ, αν βεβαίως θέλει να πάρει θέση».

Related

Sticky 4447925272293984155

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item