Αγραφιώτης: Ας επιτρέψουμε «σε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν εξίσου»

Ας επιτρέψουμε «σε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν εξίσου» Με αυτό τον τρόπο κλείνει την παρέμβασή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το μ...


Ας επιτρέψουμε «σε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν εξίσου» Με αυτό τον τρόπο κλείνει την παρέμβασή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το μέλος της Γραμματείας, του Τομέα Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ, κ. Άγγελος Αγραφιώτης.
Πιο συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του, που αναφέρετε στην ανακοίνωση των βάσεων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ο κ. Αγραφιώτης αναφέρει τα εξής:
“Η βδομάδα που έφυγε έκλεισε με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Πανεπιστήμια… Κάποιοι πέτυχαν τον στόχο τους και κάποιοι όχι, τα συγχαρητήρια ανήκουν εξίσου σε όλους για τη μεγάλη προσπάθεια, που αποτελεί μόνο μία μάχη… Με την καινούργια εβδομάδα, μία νέα σελίδα ανοίγει στη ζωή όλων των παιδιών, τα οποία τώρα ουσιαστικά ανοίγουν τα φτερά τους, για αυτά η ενήλικη σταδιοδρομία τώρα ξεκινά. Ας ευχηθούμε, λοιπόν, σε όλα τα παιδιά κάθε επιτυχία, στη δύσκολη –ομολογουμένως- πορεία που τους περιμένει και ας συμβάλλουμε και εμείς οι μεγαλύτεροι, ώστε να δημιουργήσουμε ξανά τις απαραίτητες συνθήκες που θα επιτρέπουν σε «όλα τα λουλούδια να ανθίσουν εξίσου».”
Πραγματικά σκέψεις εξαιρετικά επίκαιρες καθώς λίγοι, πια, στις μέρες μας κάνουν λόγο για την ανάγκη να επανέλθει το καθεστώς των ίσων ευκαιριών, ειδικά για τη νέα γενιά, που κυριολεκτικά οι ίσες ευκαιρίες αποτελούν «μύθο», αλλά και για την ευθύνη των μεγαλυτέρων γενεών να επαναφέρουν και να διασφαλίσουν αυτό το καθεστώς για τις επερχόμενες.

Related

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 1951020132513962048

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item