Ομιλία της Τένιας Μακρή στις Αφέτες

Οι «Αφέντρες των Αφετών» διοργανώνουν ομιλία της Τένιας Μακρή την Τετάρτη 16 Αυγούστου στις 8 το βράδυ στο προαύλιο της εκκλησίας του Α...


Οι «Αφέντρες των Αφετών» διοργανώνουν ομιλία της Τένιας Μακρή την Τετάρτη 16 Αυγούστου στις 8 το βράδυ στο προαύλιο της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Αφετών. Η Τένια Μακρή, η οποία έλκει την καταγωγή της από τις Αφέτες, είναι οικογενειακή σύμβουλος και συγγραφέας - ειδική σε θέματα σχέσεων (μεταξύ των συζύγων, των γονιών με τα παιδιά και με κάθε μέλος χωριστά), με σπουδές στην Ελλάδα και την Αμερική. Θέμα της ομιλίας είναι «πώς να διατηρήσουμε την ψυχική μας υγεία σε καιρό κρίσης». Η εκδήλωση του Συλλόγου εντάσσεται στις Πολιτιστικές και Επιμορφωτικές Εκδηλώσεις «Τα Αφέτεια 2017» με τη στήριξη του Δήμου Νοτίου Πηλίου.
H Τένια Μακρή είναι πρωτοπόρος στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα στον τομέα της επαγγελματικής αποκατάστασης στην αγορά εργασίας των ατόμων με αναπηρία. Μεταξύ άλλων, υπήρξε ιδρύτρια του τμήματος επαγγελματικής αποκατάστασης στους Η/Υ στο Χατζηπατέρειο Ίδρυμα, καθώς και ιδρυτικό μέλος του Ιατρείου Αναπτυξιακής Παιδιατρικής της Α΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Ίδρυσε τη Σχολή Γονέων στο Λεόντειο Λύκειο Πατησίων και καθιέρωσε τον επαγγελματικό προσανατολισμό για τους μαθητές του Λυκείου στο ίδιο σχολείο. Αυτήν την πρωτοπορία ακολούθησαν πολλά σχολεία της χώρας.

Related

LIFESTYLE 9130080208890792532

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item