Γ. Σούρλας : Να πληρώσουν τα δικαστικά έξοδα του κ. Γεωργίου οι βουλευτές που ψήφισαν την διάταξη

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την υπόθεση Γεωργίου, ο Γ. Σούρλας απάντησε: «Να πληρώσουν τα δικαστικά έξοδα του κ. Γεωργίου, τα ο...


Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την υπόθεση Γεωργίου, ο Γ. Σούρλας απάντησε: «Να πληρώσουν τα δικαστικά έξοδα του κ. Γεωργίου, τα οποία κατά πληροφορίες ξεπερνούν τα 100.000ευρώ, οι βουλευτές που ψήφισαν την νομοθετική ρύθμιση για την καταβολή των εξόδων». 
Μετά την ταπείνωση, τόνισε, που υφίσταται  η χώρα μας με τις παρεμβάσεις των ξένων  στην ελληνική δικαιοσύνη για την υπόθεση του πρ. Προέδρου της ΕΛ.ΣΤΑΤ.  κ. Γεωργίου, επέβαλαν και το χαράτσι σε βάρος των πολιτών για την κάλυψη των δικαστικών του εξόδων.

Πρόκειται για μια νομοθετική ρύθμιση, που υπαγόρευσαν ξένοι παράγοντες που προσβάλλει κάθε έννοια εθνικής ανεξαρτησίας και αξιοπρέπειας, θίγει το κύρος του Κοινοβουλίου και επιβαρύνει τον Έλληνα φορολογούμενο. Οι πολίτες εύλογα θέτουν το ερώτημα αν οι βουλευτές που ψήφισαν την διάταξη, θα έπρατταν το ίδιο αν η δαπάνη αυτή επιβάρυνε αποκλειστικά εκείνους.

Related

ΒΟΛΟΣ 4063726411538277112

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item