Έδειρε την πεθερά του και την πλήρωσε ακριβά

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών επέβαλλε σε 53χρονο από την Κορώπη το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου γιατί χτύπησε την πεθερά...


Ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών επέβαλλε σε 53χρονο από την Κορώπη το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου γιατί χτύπησε την πεθερά του στις Μηλιές. Γαμπρός και πεθερά διαφωνούσαν για την κληρονομιά ενός σπιτιού.
Όπως ανέφερε στο δικαστήριο το 53χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών, με τη σύζυγό του επισκέφθηκαν την πεθερά του στις Μηλιές και κατά τη διάρκεια της συζήτησης του επιτέθηκε και στην προσπάθειά του να αμυνθεί «μπορεί και να τη χτύπησα».
Η ηλικιωμένη γυναίκα είχε μεταφερθεί χτυπημένη στο Νοσοκομείο Βόλου με τραύματα από αμβλύ αντικείμενο, ενώ μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε η σύζυγος του δράστη, είπε ότι είναι υποδειγματικός σύζυγος και πατέρας για όλα τα παιδιά αν και το πρώτο δεν είναι δικό του.
Το Δικαστήριο καταδίκασε τον 53χρονο σε φυλάκιση 4 μηνών, ο ίδιος άσκησε έφεση κατά της απόφασης και αποχώρησε από το Δικαστήριο με τη σύζυγο του και τα τέσσερα παιδιά τους.

Related

ΒΟΛΟΣ 4698872750105278825

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item