ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Πόσο θα κοστίσουν οι άδειες των καναλιών της Θεσσαλίας

Παιχνίδι για δυνατούς παίκτες αποδεικνύεται η χορήγηση δεκαετών αδειών για τα περιφερειακά κανάλια της Θεσσαλίας. Ύστερα από την απόφασ...Παιχνίδι για δυνατούς παίκτες αποδεικνύεται η χορήγηση δεκαετών αδειών για τα περιφερειακά κανάλια της Θεσσαλίας. Ύστερα από την απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης να προκυρήξει 7 άδειες πανελλαδικής εμβέλειας με αντίτιμο τα 35 εκατομμύρια για 10 χρόνια, θα ακολουθήσει όπως αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr η αδειοδότηση των περιφερειακών καναλιών.
Το αντίτιμο σύμφωνα πάντα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, θα κυμανθεί μεταξύ 3 και 7 εκατομμυρίων ευρώ. Το ποσό αυτό κρίνεται… αστρονομικό για τα περισσότερα περιφερειακά κανάλια της Θεσσαλίας, αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, αφού οι σημερινοί τζίροι δεν ξεπερνούν το 1.000.000 € για κάθε κανάλι, ενώ τα καθαρά κέρδη είναι αισθητώς λιγότερα.
Παράλληλα τα κανάλια περιφερειακής εμβέλειας θα πρέπει να αποδίδουν κάθε χρόνο ένα ποσό κοντά στα 10.000 ευρώ στο ΕΣΡ - ανάλογα και με την πληθυσμιακή κάλυψη- , ενώ αυξήθηκε τους τελευταίους δύο μήνες το τέλος συνδρομής στην πλατφόρμα της DIGEA. Πάντως για την περιοχή μας, οι εκτιμήσεις λένε ότι θα μείνουν δύο κανάλια από πέντε που λειτουργούν σήμερα (ASTRA, TV10, TRT, SMILE, ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV). 

Related

Sticky 30357042860556093

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item