Ο σύλλογος του Τρικερίου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Τρικερίου και το Δίκτυο Μαμάδες Νομού Μαγνησίας πραγματοποίησαν την  Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017 , επίσκ...


Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Τρικερίου και το Δίκτυο Μαμάδες Νομού Μαγνησίας πραγματοποίησαν την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017, επίσκεψη και παράδοση ρούχων για παιδιά και ενηλίκες στο Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου. Ο Σύλλογός μας συμμετείχε με την Πρόεδρο κα. Ιωάννα Μαλασιώτη και το Δίκτυο Μαμάδων Ν. Μαγνησίας αντιπροσωπεύθηκε από την κα Δωροθέα Πέρπερα και από άλλα μέλη του. Η παραλαβή έγινε από τον Διευθυντή του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Κώστα Στάμο και το μέλος της Επιτροπής του Δ. Σ. κ. Ιωάννη Σαρακατσάνο.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Bόλου, αποτελεί μια συντονισμένη προσπάθεια κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Σκοπός του είναι, η ανακούφιση και η στήριξη άπορων οικογενειών, προσφέροντάς τους είδη πρώτης ανάγκης με σκοπό την εξασφάλιση της αξιοπρεπούς διαβίωσης των ανθρώπων αυτών.
Στο ανθρωπιστικό έργο αυτής της δομής συνέβαλαν μετά από συνεργασία δύο φορείς της Μαγνησίας ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Τρικερίου και το δίκτυο Μαμάδες Νομού Μαγνησίας. Μέσω της δράσης ‘’Καλοκαιρινά Παιδικά Ρούχα’’ οι δύο προαναφερόμενοι φορείς συγκέντρωσαν και προσέφεραν στη δομή εποχιακά ρούχα για παιδιά.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι εκπρόσωποι των φορέων παρακολούθησαν την υποδειγματική οργάνωση, αποθήκευση και διανομή. Παράλληλα ανταλλάχθηκαν ιδέες, απόψεις και προτάσεις πάνω σε θέματα που αφορούν σε δράσεις αλληλεγγύης, αλληλοϋποστήριξης και δραστηριοποίησης των πολιτών.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 8227946832011965481

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item