Παπανάτσιου: Ένας στους τρεις δεν πλήρωσε φόρους, αλλά... θα πιάσουμε τα έσοδα!

Ούτε πέρσι το 30% των φορολογούμενων είχε καταβάλει την πρώτη δόση των φόρων, το κάνουν για να ενταχθούν στη ρύθμιση των 12 δόσεων, είπε η υ...


Ούτε πέρσι το 30% των φορολογούμενων είχε καταβάλει την πρώτη δόση των φόρων, το κάνουν για να ενταχθούν στη ρύθμιση των 12 δόσεων, είπε η υφυπουργός Οικονομικών.

Συνήθη πρακτική των φορολογούμενων για να μπορέσουν να ενταχθούν στην ρύθμιση των 12 δόσεων, χαρακτήρισε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου το γεγονός πως το 28% των φορολογούμενων δεν κατέβαλαν την πρώτη δόση.

Μάλιστα η κυρία Παπανάτσιου ανέφερε πως πέρυσι το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 30% και δήλωσε πως έστω και αυτό το μικρό 2% αποτελεί ένδειξη, προβλέποντας ότι οι στόχοι θα πιαστούν.

Στο ερώτημα για τη φοροδιαφυγή στις τουριστικές περιοχές, η αρμόδια υφυπουργός είπε στο «Πρακτορείο FM» ότι η πλειοψηφία των επαγγελματικών δίνει αποδείξεις, γι’ αυτό και η αύξηση κατά 20% του τουριστικού κύματος αποτυπώνεται αντίστοιχα και στα έσοδα.

Όσον αφορά το λαθρεμπόριο καυσίμων, η Κ. Παπανάτσιου είπε ότι είναι πολύ καλή η κατάσταση, θαύματα όμως δεν μπορούσαν να γίνουν -διευκρίνισε- δεδομένου ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν βρήκε ούτε μία εφαρμοστική σε συνέχεια των νόμων που είχε ψηφίσει η ΝΔ.

Related

ΒΟΛΟΣ 4111273352221280620

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item