Παρέμβαση Π. Ηλιόπουλου ενάντια στην παύση λειτουργίας του Γραφείου Κοινωνικής Ασφαλίσεως στον Αλμυρό

Αναφορά υπέβαλε στα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφαλίσεως και Κοινωνικής Αλληλεγγύης  ο βουλευτής Μαγνησίας Χρυσής Αυγής...


Αναφορά υπέβαλε στα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφαλίσεως και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ο βουλευτής Μαγνησίας Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος για την επικείμενη απομάκρυνση του Γραφείου Κοινωνικής Ασφαλίσεως από το Δήμο Αλμυρού.

Ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή επεσήμανε τη σημασία που έχει η ύπαρξη και λειτουργία της ανωτέρω υπηρεσίας στο Δήμο Αλμυρού αφού αυτός είναι ένας εκ των μεγαλύτερων  Δήμων σε όλη την Ελλάδα. Επιπροσθέτως κατέδειξε, μέσω της αναφοράς, τις δυσκολίες που ανακύπτουν (αν η υπηρεσία απομακρυνθεί) από την υποχρέωση μετακινήσεως των πολιτών στην έδρα του νομού, στο Βόλο. 

Τέλος, αφουγκραζόμενος τις αιτιάσεις του Δήμου Αλμυρών και των σχετικών φορέων, μετέφερε την πρόθεση του Δήμου να παράσχει ό, τι κρίνεται απαραίτητο για τη λειτουργία του Γραφείου Κοινωνικής Ασφαλίσεως, προκειμένου αυτό να μην απομακρυνθεί.

Related

ΒΟΥΛΗ 4437002182887430485

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item