Συνάντηση Άγγελου Αγραφιώτη με το Προεδρείο του Συλλόγου Εργαζομένων της ΑΓΕΤ

Συνάντηση με το Προεδρείο του Συλλόγου Εργαζομένων είχε σήμερα το μέλος της Γραμματείας του Τομέα Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ Άγγελος Αγ...


Συνάντηση με το Προεδρείο του Συλλόγου Εργαζομένων είχε σήμερα το μέλος της Γραμματείας του Τομέα Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ Άγγελος Αγραφιώτης, με αφορμή την προσπάθεια που και φέτος πραγματοποιεί ο Σύλλογος για την συλλογή γραφικής ύλης, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής περιόδου, που θα διατεθεί σε παιδιά άπορων οικογενειών της πόλης μας. 

Συμμετέχοντας ενεργά, ο κ. Αγραφιώτης, στην προσπάθεια αυτή, παρέδωσε στους εκπροσώπους του Προεδρείου τσάντες, αξεσουάρ και γραφική ύλη.

Παράλληλα, εξήρε την πρωτοβουλία του Συλλόγου, τονίζοντας το ξεχωριστό νόημα που αποκτούν στις μέρες μας προσπάθειες που ενισχύουν την κοινωνική αλληλεγγύη και την αναγκαιότητα το σύνολο της κοινωνίας της πόλης μας να συμπαρασταθεί και να συμμετέχει ενεργά σε αυτές τις δράσεις, καθώς και την ιδιαίτερα σημαντική συμμετοχή του Συλλόγου καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του. 

Εν συνεχεία, ο κ. Αγραφιώτης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζομένους στο εργοστάσιο του Βόλου, την λειτουργία του εργοστασίου της ΑΓΕΤ στην πόλη, καθώς και για τις μελλοντικές δράσεις του Συλλόγου, μεταξύ των οποίων και οι εορτασμοί με αφορμή την συμπλήρωση 80 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου. 

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Χαλαστάρας ευχαρίστησε τον κ. Αγραφιώτη τόσο για την συμμετοχή του στη συγκεκριμένη δράση όσο και για το ενδιαφέρον του για τα ζητήματα που αφορούν τους εργαζομένους και το εργοστάσιο, υπογραμμίζοντας ότι ο Σύλλογος θα συνεχίσει να συμμετέχει ενεργά και δυναμικά σε όλα τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, αλλά και τους εργαζομένους αποτελώντας ουσιαστικά τον εγγυητή της ομαλής συνύπαρξης, στα 80 χρόνια της λειτουργίας του, ανάμεσα στην κοινωνία του Βόλου και τη λειτουργία του εργοστασίου. 

Στη συνάντηση, εκ μέρους του Προεδρείου του Συλλόγου Εργαζομένων, παραβρέθηκε, εκτός από τον Πρόεδρο Βασίλη Χαλαστάρα, και ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Νίκος Ζυγούρης.

Related

ΒΟΛΟΣ 1991438450054662051

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item