Αίσιο τέλος σε περιπέτεια Ιταλών τουριστών

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια που έζησαν για ένα ζευγάρι Ιταλών που αγνοούνταν από αργά χθες το απόγευμα στην Κυρά Παναγιά Αλοννήσου. ...


Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια που έζησαν για ένα ζευγάρι Ιταλών που αγνοούνταν από αργά χθες το απόγευμα στην Κυρά Παναγιά Αλοννήσου.
Το ζευγάρι ηλικίας περίπου 55 χρονών, με την παρέα τους – συνολικά 10 άτομα – νοίκιασαν ιστιοφόρο σκάφος από το Βόλο και χθες το απόγευμα έδεσε στον όρμο του Αγ. Πέτρου, στην Κυρα Παναγιά Αλοννήσου.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι βγήκε στο νησί να περπατήσει και να επισκεφθεί το μοναστήρι της Κυρά Παναγιάς. Τους «έπιασε» ωστόσο η νύχτα, με αποτέλεσμα να χαθούν κατά την επιστροφή και να φτάσουν σε άλλη παραλία και όχι στο σημείο που βρισκόταν το σκάφος.
Ο κυβερνήτης του σκάφους στο μεταξύ είχε ενημερώσει το Λιμεναρχείο που κινητοποιήθηκε, ετοίμασε πλωτό σκάφος και ενημέρωσε Αστυνομία και Πυροσβεστική για να ξεκινήσουν έρευνες από σήμερα το πρωί.
Ευτυχώς, όμως, οι Ιταλοί τουρίστες, νωρίς το πρωί, ξεκίνησαν ξανά την πορεία τους και τελικά κατάφεραν να βρουν την ακτή του Αγ. Πέτρου και να επιστρέψουν.
Related

Sticky 438625170938415954

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item