Χιλιάδες ευρώ για το γεύμα του Προκόπη Παυλόπουλου στον Αλμυρό!

Έντονες αντιδράσεις έχουν δημιουργηθεί στον Αλμυρό, για τις χιλιάδες ευρώ που θα δαπανηθούν προκειμένου οι αρχές να παραθέσουν γεύμα πρ...Έντονες αντιδράσεις έχουν δημιουργηθεί στον Αλμυρό, για τις χιλιάδες ευρώ που θα δαπανηθούν προκειμένου οι αρχές να παραθέσουν γεύμα προς τιμήν του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος θα επισκεφθεί την περιοχή την Πέμπτη 17 Αυγούστου, όπου και θα παραστεί στις εκδηλώσεις  του εορτασμού της 136ης Επετείου της Απελευθέρωσης του Αλμυρού από τον τουρκικό ζυγό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του TheNewspaper.gr το γεύμα που θα πληρώσει ο Δήμος Αλμυρού θα κοστίσει 7.500 ευρώ, ενώ για την τιμητική πλακέτα και τις προσκλήσεις αποφασίστηκε να δαπανηθεί ποσό 900 ευρώ! 
Μέλη των μειοψηφιών πάντως του δημοτικού συμβουλίου Αλμυρού αντιδρούν έντονα, μιλώντας ευθέως για κατασπατάληση του δημοτικού χρήματος. 

Related

Sticky 1459700795768369115

Δημοσίευση σχολίου

  1. Τα οποία θα πληρώσουν οι ραγιάδες του ελληνικού ζυγού από τα ΕΝΦΙΑ τους, τα πρόστιμά τους, τα ΕΦΚΑ τους κλπ κλπ γαμιολίκια. Αλλά οι Μαρέδηδες λιβανίζουν τον ελληνικό ζυγό γιατί βολεύονται απόα αυτό το σύστημα μέχρι το μεγάλο ΜΠΑΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item